Sztárok

Szulák Andrea beleállt a vitába: „40 felett már kukába kellene kerülni?”

Szulák Andreának éles véleménye van az idősebb nőkről.

Szulák Andrea 56 éves múlt, és bár érzékeny a korára, mindig is büszkén vállalta. Távol tartja magát a plasztikai beavatkozásoktól, továbbra is a természetesség híve, és hisz abban, hogy szépen is meg lehet öregedni. Éppen ez volt a téma a minap a Nyugi! Köztünk marad… című műsorában, ahol Kollányi Zsuzsi arról beszélt, hogy míg a férfiaknak jól áll a kor, addig a nők nagy része nem szépen öregszik. A műsorvezető beleállt ebbe a vitába, egészen más erről a véleménye.

„Ne folytasd, mert fel fogom idegesíteni magam ezen! Mi az, hogy nem tesz jót, ha idősödik? Mi tesz neki (a nőnek) jót? Ha felvarratja, meg leszívatja? (…) Ez a világ elvárása, hogy 40 felett már kukába kéne kerülni?” – akadt ki Kollányi Zsuzsi monológja után Szulák Andrea, aki korábban éles véleményt fogalmazott meg a plasztikáról.

„Nincs abban semmi rossz, ha egy nő megpróbál esztétikus és vonzó maradni. S ha ez nem megy természetes módon, akkor szakemberek segítségét is igénybe veheti. Ám óva intenék minden tinédzsernek látszó nagymamát: ami belül van, azt nem lehet plasztikázni.”

Szulák Andrea a Nyugi! Köztünk marad.. házigazdája

Szulák Andrea a Nyugi! Köztünk marad.. házigazdája

Olvass még Szulák Andreáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top