TV-sztárok

Szulák Andrea elárulta, minek köszönheti a kirobbanó formát

Szulák Andrea rég volt ennyire kiegyensúlyozott, pedig a színház mellett szinte minden nap forgat az új műsorához.

Szulák Andrea nagyon jó formában van, állítása szerint ezt csak a körülötte dolgozó beauty teamnek köszönheti, de valójában lelkileg is jól van. A műsorvezető pár hónappal ezelőtt kezdte forgatni a Life TV-n futó Nyugi! Köztünk marad... című műsort, ahol minden adásban három sztárvendéget lát vendégül. Andrea a Bors interjújában elárulta, hogy most minden kerek körülötte, ez pedig kívül-belül látszik rajta.

„Egyrészt rengeteg szeretetet és támogatást kapok a Life TV-nél, és van itt egy fantasztikus stylistom, sminkesem, fodrászom, akik figyelnek rá, hogy komfortosan, jól érez­zem magam. Ezek a körülmények egyrészt azonnal önazonosságot teremtenek, másrészt pedig én most jól érzem magam a bőrömben. A boldogságomnak több összetevője is van, most azt érzem, az eddigi legjobb életfázisomban vagyok – árulta el a napilapnak Szulák Andrea, aki a rengeteg teendője mellett a gyermekével is nagyon sok időt tölt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top