Sztárok

Gyászol Bánsági Ildikó: „Fájdalmas, hogy nincs többé”

Bánsági Ildikó két hónappal ezelőtt veszítette el az édesanyját.

Bánsági Ildikó mindig is nagyon közel állt a szüleihez, főleg az édesanyjához, akihez a rokoni kapcsolat mellett szoros barátság fűzte. A színésznő a BEST magazinban számolt be arról, hogy alig két hónapja meghalt az édesanyja, amin a mai napig nem tudott túllépni. ,,Fájdalmas, hogy nincs többé, annak ellenére, hogy tudom, szép kort élt meg” – kezdte a magazinnak Bánsági Ildikó.

,,Tüdőgyulladással került a kórházba, de az utolsó pillanatig nagyon erős maradt. Az urnáját a kertemben temettem el, az édesapámé mellé. Gyönyörű virágokat ültettem föléjük. Amikor kinézek az ablakon, tudom, hogy itt van velem” – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta, hogy különleges kapcsolatot ápolt orosz édesanyjával. 26 éven keresztül gyakorlatilag egyedül nevelte őt és a testvérét, hiszen az édesapjuk tengerjáró hajón dolgozott.

,,Édesanyámnak nem volt könnyű élete, és azt is tudom, hogy rengeteg titka volt. De így visszagondolva, minden időt kihasználtunk, hogy együtt lehessünk.”

Gyászol Bánsági Ildikó: „Fájdalmas, hogy nincs többé"

Olvass még Bánsági Ildikóról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top