Sztárok

Hajdú Péter reagált Szulák Andrea kiírására: ,,Nem túl etikus”

Hajdú Péter szerint Szulák Andreának nem kellett volna kiírnia.

Tegnap derült ki, hogy Hajdú Péternek vezérigazgatóként az első intézkedései között volt, hogy megszüntette Szulák Andrea és Várkonyi Andrea műsorait, hiszen – elmondása szerint – nem hozták az elvárt számokat. A Story interjújában azt is közölte a tévés, hogy továbbra is számít a két műsorvezetőre, de más szerepekben. Szulák Andrea ettől függetlenül nem hosszabbított a csatornával, és még egy közleményt is megosztott a történtekkel kapcsolatban.

Szulák Andrea közleménye

Szulák Andrea közleménye

A kiírásra Hajdú Péter is reagált, a Blikknek szólalt meg az újdonsült vezérigazgató. ,,Nem túl etikus, amit Szulák Andrea kiírt, mert nem ez és nem így történt. Ráadásul a programigazgatóval beszélt, nem velem. De mindannyian voltunk már hasonló helyzetben, ezért megértem az indulatos posztját és sok sikert kívánok neki” – árulta el a lapnak Hajdú Péter.

Várkonyi Andrea, mint mi is megírtuk, egyelőre nem gondolkozik a váltáson. ,,Sajnálom a döntést, hiszen nekem és a kollégáimnak is nagyon sok munkája volt ezekben a műsorokban az elmúlt hónapokban, de a televíziózás ilyen, minden vezetőnek más szakmai elképzelései vannak arról, milyen tematikájú produkciókat szeretnének látni” – mondta a műsorvezető.

nlc. kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top