nlc.hu
Sztárok
Hátborzongató időszakon van túl Judy, hónapokig szellemek tartották rettegésben az énekesnőt

Hátborzongató időszakon van túl Judy, hónapokig szellemek tartották rettegésben az énekesnőt

Különös jelenségek törtek Judy és családja életére. A házukban egyre sűrűbben történtek megmagyarázhatatlan dolgok.

Miután Judy a férjével és pár hónapos kislányával egy „szellemtanyára” – egy évtizeden át üresen álló házba – költözött, paranormális jelenségek hada tartotta őket félelemben. Mindez egészen addig tartott, amíg Szűz Mária tisztító energiája véget nem vetett a szörnyű időszaknak – olvasható a legfrissebb BEST magazinban.

Judy

Judy nem tudta, hogy kísértetek lakta házba költözött a családjával – Fotó: TV2

Eleinte nem sejtettük, hogy valami természetfelettivel van dolgunk. Azt gondoltuk, hogy csupán balszerencsések vagyunk. (…) Folyamatosan elúszott a pénzünk, és bármibe fogtunk, balul sült el. (…) Volt, hogy szikrázott a tévénk, aztán kigyulladt a konnektor a falban, máskor nem volt víz a házban. (…) Vettünk egy autót, ami másnap elromlott. (…) Állandóan hangokat, neszeket hallottunk, vonítottak a kutyáink, a macskák furcsán viselkedtek” – sorolta a karanténban 10 kilót hízó Judy.

Kiderült, szellemek laknak a házukban, sőt a 45 éves énekesnő hátfájással küzdő férje, Balázs egy 18 éves lány szellemét cipelte a hátán. Miután egy lelkész megtisztította az otthonukat Szűz Mária energiájának segítségével, az egész hely megváltozott. „Mintha a korábban a házra telepedő árnyékot szétoszlatta volna a napfény. (…)  Megnyugodott a lelkem, megszűnt bennem a félelem” – vallotta be a Nicsak, ki vagyok? nyomozója.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Hátborzongató időszakon van túl Judy, hónapokig szellemek tartották rettegésben az énekesnőt

Olvass még Judy-ról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top