Sztárok

„Mindenki azt hitte, hogy előbb-utóbb összeházasodunk” – Máté Kriszta és Kolosi Péter együtt is lakott

Egyetemista koruk óta elválaszthatatlan Máté Krisztina és Kolosi Péter.

Máté Kriszta és Kolosi Péter a BEST magazin legfrissebb számában mesélt a 27 éve tartó barátságukról. „A Színház- és Filmművészeti Egyetem tévés szakára felvételiztünk, (…) vagy 300 ember közül szúrtuk ki egymást. (…) Már az első naptól szinte elválaszthatatlanok lettünk. (…) Az egyetem mellett aztán együtt, egy helyen dolgoztunk, együtt nyaraltunk, teleltünk” – árulta el az elvált Vitrayt szárnyai alá vevő Máté Kriszta. Sokan azt gondolhatták róluk, hogy egy párt alkotnak, főleg, amikor Kolosi Péter hónapokig lakott Máté Krisztánál, mivel a lakása nagyon közel volt az egyetemhez. „Mindenki azt hitte, hogy előbb-utóbb összeházasodunk. Még fogadásokat is kötöttek rá” – mesélte Kolosi.

Máté Kriszta és Kolosi Péter

Máté Kriszta és Kolosi Péter 27 éve barátok /nlc-montázs, Fotók: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub (b), MTI-Szigetváry Zsolt (j) /

Máté Kriszta elmondása szerint amióta 8 éve ő is az RTL-hez kötődik, másként, de mindketten ügyelnek arra, hogy így se keverjék a barátságukba a munkaügyeket.

Kegyetlenül őszinték vagyunk egymással. Máshogy nincs is értelme, ez az igaz barátság egyik legfontosabb alapja is. (…) Olyanok vagyunk, mint a testvérek” – árulta el Kolosi. Míg Máté Kriszta azt is bevallotta, hogy tudják, bármikor, bármilyen helyzetben ott vannak egymásnak, és ha bármelyiküknek baja lenne, az elsők között értesítené a másikat.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

„Mindenki azt hitte, hogy előbb-utóbb összeházasodunk” – Máté Kriszta és Kolosi Péter együtt is lakott

Olvass még Máté Krisztáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top