Sztárok

Ő Máté Krisztina ritkán látott fia, a 15 éves Ádám már komoly sportsikerekkel büszkélkedhet

Európa legjobbjai között van a 11 éve karatézó Bárdos Ádám. aki a sport jóvoltából már bejárta a fél világot.

Máté Krisztina fia 4 évesen kezdett karatézni, és már komoly karatediadalokat aratott. A budapesti Európa-bajnokságon bronzérmes lett, tavaly meg Dániában kapott Európa-bajnoki ezüstöt, de nyert már világkupát, a korosztályában pedig ötször volt magyar bajnok. Célja, hogy világbajnok legyen.

Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

Fotó: Smagpictures.com / RTL2 Sajtóklub

Eleinte féltettem nagyon. És már nem csak őt, mivel pár esztendővel később a ma 12 éves Anna lányom is karatézni kezdett” – mesélte Máté Krisztina a Story magazinnak adott interjúban. Az édesanya azonban látja, hogy ez a sport milyen jó hatással van a gyerekeire: „Megtanulják, mi a kitartás, a küzdelem, a tisztességes verseny, hogyan kezeljék a tudást, egymást, a kudarcot és a győzelmet”.

A tévés elárulta, a férjével, Bárdos Andrással már évek óta a gyerekekhez igazítják a napirendjüket és a munkáikat, a versenyeket pedig igyekeznek családi programokkal is egybekötni. „Maximalistának tartom magam, ezért sohasem érzem, hogy jó édesanya lennék. És ez már így is fog maradni” – vallotta be Máté Krisztina, aki szárnyai alá vette az elvált Vitray Tamást.

Még több fotó Bárdos Ádámról a legfrissebb Story magazinban!

Ő Máté Krisztina ritkán látott fia, a 15 éves Ádám már komoly sportsikerekkel büszkélkedhet

Olvass még Máté Krisztináról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top