Sztárok

Megjelent Lady Gaga új albuma, a Chromatica – Így ünnepelt barátjával az énekesnő

Pénteken jött ki Lady Gaga új albuma, a Chromatica. Itt egy kis ízelítő!

Lady Gaga nem bírja titkolni izgalmát új albuma, a Chromatica miatt. A popikon ma dobta piacra hatodik stúdióalbumát, és ez alkalomból otthoni táncpartit rendezett barátjával, Michael Polansky-val.

Új albummal jelentkezett Lady Gaga.

Lady Gaga 2016-ban. Fotó: Stuart C. Wilson/Getty Images

Az énekes futurisztikus táncvideóját az Instagramon is megosztotta. Gaga új párja, Polansky abszolút a sztár rózsaszín hajához öltözött baseball sapkájával és szájmaszkjával. Az album címét a home made videón rózsaszín lufikkal jelenítik meg:

Lady Gaga nemrégiben őszintén vallott arról, hogy az album egyik dala, a 911 egy olyan antipszichotikumról szól, melyet ő is szed. Az antipszichotikumokat mentális zavarokban szenvedő embereknek adják. Tudvalevő, hogy az énekesnő fibrmyalgiában szenved, egy állandó fájdalmakkal járó ízületi betegségben, mely depresszióval, szorongással és alvásproblémákkal járhat. A nemi erőszakon is átesett,  alkoholproblémákkal is küzdő énekes az interjúban elmondta, az album szinte összes dalában kacérkodik a józanság gondolatával. „Elég jól vagyok. Nem tökéletesen, de jól. Tökéletesen tökéletlen vagyok” – mondta Gaga, aki a Chromatica felvételét követően a dohányzásról legalább leszokott.

A legbizarrabb, mégis a leggyönyörűbb dolog, ami történhetett velem, hogy a zene valójában meggyógyított engem” – mondta.

A tizenegyszeres Grammy-díjas énekes azt reméli, új albuma még több embert hoz össze. „Ha ezt az albumot hallgatod, és bármilyen módon szenvedsz, tudd, hogy ez az emberséged jele, és nem fogsz összetörni. Az egész világhoz kapcsolódsz, hiszen mi mind egyek vagyunk” –áradozott az énekesnő.

(People)

További cikkeink Lady Gagáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top