Sztárok

Lady Gaga először posztolt képet új párjával – vajon ez a mindent elsöprő szerelem?

Lady Gaga végre felvállalta a kapcsolatát, nagyon romantikus az első közös fotó.

Lady Gaga szerelmi élete az utóbbi időben tele volt hullámvölgyekkel. A Csillag születik című nagy sikerű film miatt összehozták Bradley Cooperrel, ami valószínűleg szerepet játszott abban, hogy szakított akkori párjával. Ezután azt pletykálták, hogy a Marvel-hős Jeremy Rennerrel randizik, de ezt egyikük sem erősítette meg. Pár hete az egyik amerikai bulvárlap paparazzi-képeket közölt egy titokzatos férfiről és az énekesnőről – most már tudjuk, hogy ő az új szerelme, ugyanis Lady Gaga a közösségi oldalára is posztolt egy közös fotót. 

Na, ilyet eddig nagyon ritkán láttunk tőle, nem véletlen, hogy sokan azt találgatják, végre megtalálta a Nagy Ő-t, akire mindig is vágyott. A párja, Michael Polansky egyébként üzletember, a Parker Foundation ügyvezető igazgatója. Emellett a Parker Institute for Cancer Immunotherapyért is felelős, amely a rák gyógymódjának kutatását finanszírozza. Lady Gaga már a baráti társaságának is bemutatta Michaelt, ami mindenképp egy jó pont számára. Kíváncsian várjuk a folytatást! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fotó: Gettyimages

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top