nlc.hu
Sztárok

Benkő Lászlót megmentette a koronavírus-járvány

Benkő Lászlót megmentette a koronavírus-járvány – kiderült, hogy komoly baja volt

Az Omega együttes billentyűse egy hetet töltött kórházban, ahova azért ment, mert aggódott, hogy elkapta a koronavírust.

Benkő Lászlót két éve diagnosztizálták májdaganattal, február elején gyógyulttá nyilvánították. Járnia kellett volna még kezelésekre, amik azonban a koronavírus-járván miatt meghiúsultak. Az Omega együttes billentyűse néhány hete mégis kórházba került, mert nagyon legyengült és rosszul érezte magát. 

„Magam sem hittem, amikor az orvosok elmondták, hogy a gyomrom és a nyelőcsövem vérzése hozzávetőleg két hónapja kezdődhetett, és valósággal ledermedtem, amikor közölték, hogy két és fél liter vér hiányzott belőlem, mert hozzávetőleg öt liter a teljes vérmennyiségem. Ha aznap nem jövök be a klinikára, másnap arra ébredhettem volna, hogy meghaltam, mert még 1-2 deci vér elszivárgása végzetes lett volna” – mesélte a Blikknek Benkő László, aki először azt hitte, hogy a koronavírust kapta el, ezért is fordult orvoshoz. A zenész úgy gondolja, hogy részben a koronavírus-járványnak köszönheti, hogy életben van, mert ha az nincs, lehet nem megy időben kórházba.

Fotó: smagpix

Fotó: smagpix

Benkő László elmondta, belső sebei a rengeteg gyógyszertől alakulhattak ki, amiket két rákműtétje és a gyilkos kór esetleges kiújulásának megfékezése érdekében szed. Korábban 25 pirulát szedett egy nap, amit most hétre redukáltak. A zenész szerencsére már hazatérhetett a kórházból, otthonában lábadozik.

Olvass még Benkő Lászlóról az nlc.hu-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top