nlc.hu
Sztárok

Eva Longoria jó formában

A 45 éves Eva Longoria fürdőruhában és kisestélyiben is elragadó

Az elmúlt években a családja a legfontosabb Eva Longoriának és elég megnézni a fotóit, hogy tudjuk: megtalálta a sokáig keresett boldogságot.

Évekig hiába vágyott biztos háttére, miközben felfele ívelt a karrierje, Eva Longoria magánéleti kudarcaival voltak tele a lapok. Aztán 2015-ben bejelentette, hohy eljegyezte őt a mexikói származású üzletember, és a boldogságuk Jose Antonio Bastónnal azóta is töretlen, idén május végén ünnepelték a negyedik házassági évfordulójukat

Eva Longoria és férje, Jose Antonio Bastón a kisfiukkal, Santiagóval (Fotó: Instagram)

Eva Longoria és férje, Jose Antonio Bastón a kisfiukkal, Santiagóval (Fotó: Instagram)

A párnak 2017 decemberében született meg a közös gyereke, aki a Santiago nevet kapta és a színésznő közösségi oldalán elképesztően aranyos képek, videók kerülnek fel róla. 

Itt például Eva Longoria kisfia reggelit készít: 

Itthon a Született feleségek Gabijaként ismertük meg a színésznőt, aki ma már kevés munkát vállal, ritkán tűnik fel filmekben, vagy tévés produkciókban, viszont időközben sikeres producerként jegyzi a szakma. Sokak szerint kár, hogy kevés szerepet vállal, mert Longoria kirobbanó formában van. 

Eva Longoria fürdőruhában játszik a kisfiával

Eva Longoria fürdőruhában játszik a kisfiával (Fotó: Instagram)

Eva Longoria korábban is megmutatta, milyen remek alakja van: 

Eva Longoria nem az egyetlen, aki kivirult a szülés után: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top