nlc.hu
Sztárok

Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella élete

Hunyadi Donatella testvére igazán jóképű, Kiszel Tünde büszkén posztol Lacival

Kiszel Tünde a 90-es években vált ismertté, lánya, Hunyadi Donatella azonban a mostani kor egyik befutott modellje lehet. Anyja lánya, vagy önálló karakter és személyiség? Egyáltalán mire keresnek velük kapcsolatban a leggyakrabban az emberek? Megnéztük!

Kiszel Tündét és a lányát, Donatellát nem kell bemutatni, hiszen a naprtárdíva az elmúlt évtizedekben gondoskodott arról, hogy  a nevét mindenki megismerje. Arra viszont kváncsiak voltunk, mi érdekli vele és a lányával kapcsolatban az embereket.  

Amire a legtöbben keresnek: Hunyadi Donatella érettségi

Kiszel Tünde lánya, tizenhét éves volt, amikor 2019-ben leérettségizett. Hunyadi Donatelláról büszke édesanyja osztott meg egy igazán menő fotót az érettségi napján tavaly júniusban. Azóta betöltötte a tizennyolcat.

Amire a legtöbben keresnek: Hunyadi Donatella apja

Hunyadi Donatella édesapja elismert operaénekes, Lukács ászló. A férfi azonban nem szeretett volna a nyilvánosság elé állni, egyébként sincsenek együtt Kiszellel. De, hogyan lett Donatella Hunyadi, ha az apja Lukács, az anyja pedig Kiszel? Nos, a név állítólag a naptárdíva ötlete volt, akinek a kedvenc operája Erkel Ferenctől a Hunyadi László, és mivel az apa operaénekes, ezért jó ötletnek tartotta a Hunyadi vezetéknevet. Szintén különböző lapokban jelent meg információként, hogy a tizennyolc éves lány tartja a kapcsolatot az apjával telefonon, ám csak ritkán találkoznak, mivel a férfi nem Magyarországon él, viszont büszke a lányára, aki nem csak szép, de okos és tehetséges is. 

Kiszel Tünde és Lukács László

Kiszel Tünde és Lukács László (Fotó: smagpictures.com)

Amire a legtöbben keresnek: Hunyadi Donatella modell

Hunyadi Donatella modellkarrierjéről régóta lehet olvasni, ám 2017-től igazán látványosan sikereket ér el. Ekkor vonult végig Donatella a budapesti vizes vb megnyitóján, Zoób Kati divatbemutatóján. Természetesen erre is nagyon büszke volt az édesanyja, mivel videóval és fotóval is dokumentálta a nagy eseményt.

Csak később derült ki egy történt, mely szerint a mostanában Instagramot uraló Kajdi Csaba, a Visage Modellügynökség vezetője dolgozott együtt Donatellával, ám bizonyos okok miatt a mindig őszinte Kajdi véget vetett a közös munkának. A lányról akkor azt gondolta, hogy jó modell válhat belőle, ám azt javasolta neki, hogy függetlenítse magát az anyjától. Ám erre Tünde és Donatella is nemet mondott.

„A sztármodellek értéke és eladhatósága attól is függ, merre, kivel mutatkoznak, hol, milyen minőségű képek jelennek meg akár a magánéletükről. Tünde „munkássága” ártott a lányának”– magyarázta a Blikknek Kajdi Csaba. Az ügy akkor került újra elő, amikor idén tavasszal Hunyadi Donatella felkerült az olasz Vouge internetes oldalára.

„…Ide a világ minden tájáról fotósok küldhetnek be saját munkát és ezekből mindig felraknak egyet-kettőt, a legjobbakat. Egy új ügynökségnél vagyok, ők szervezik nekem a fotózásokat. Még nagyon friss a dolog, 1-2 hónapja vagyok az ügynökségnél és mondta az ügynököm, hogy ilyen még nem történt vele, hogy egy modellel, aki ilyen kevés ideje van nála ilyen nagy dolog történik. Azt mondják sokan, hogy ezzel most be fog lendülni a karrierem” – magyarázta május elején Donatella a Fókusznak. Az ügy kapcsán a Blikk újra megkereste Kajdit, aki szerint természetesen lehet örülni a hírnek, de ez messze nem számít komoly sikernek.

Ilyesmi náluk is gyakran előfordul. Bármelyik középszerű fotós küldhet be képet, amiből választanak és felkerül ingyen a magazin oldalára”– vélekedett a napilapnak Kajdi, aki hozzátette, hogy a szakma csúcsa az említett lap amerikai, vagy francia nyomtatott változatának a címlapja, ami mögött már anyagi bevétel is van.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🥼💯🤍📸 . . @1975fashion_hun @hof_homeoffashion 🌫🖤

✨Donatella✨ (@donatellahunyadi) által megosztott bejegyzés,

Amire a legtöbben keresnek: Kiszel Tünde naptár

2001 óta jelennek meg Kiszel Tünde A3-as méretű lapozgatható naptárai. Egy biztos, ezekben többnyire jelmezbe öltözve kalauzul minket a hideg téli hónapok, és az izzasztó nyári napok között. Az idei naptár borítóján egyébként szexi nővérkének öltözött Kiszel. Mindezt 3680 forintért lehet kifüggeszteni a teakonyha falára vagy bárhova, és a művésznő minden példányt szívesen dedikál. 

Kiszel Tünde 2020-as naptárja

Fotó: kiszeltunde.hu

Amire a legtöbben keresnek: Kiszel Tünde madártej

Ez nem is tudjuk, hogyan maradt ki az életünkből. Egy hónappal ezelőtt, a karanténban Kiszel Tünde is beszállt a főzősvideók világába, és babarózsaszín konyhájában madártejet készített, természetesen mélyen dekoltált ruhában.

Amire a legtöbben keresnek: Kiszel Tünde fia

Kiszel Tündének ugyan nincs fia, de lányának mégis van egy testvére. Hogy is van ez? Nos, Donatella édesapjának van egy harmincon túli fia is, aki Donatellával és Tündével is tartja a kapcsolatot. Laci gyakran feltűnik Kiszelék Instáján, volt, hogy együtt töltötték a szilvesztert és a karácsonyt, de mentek már közösen nyaralni is. 

Amire a legtöbben keresnek: Kiszel Tünde Fluort Tomi

Még forró volt a Fluor Tomi legó slágere, amikor 2009-ben egy rendezvényen, a már kicsit sem szomjas tinisztár, nyomdafestéket nem tűrő szavakban mondta el véleményét Kiszel Tündéről, annak nőiességéről, vagy a hónaljszőréről. A videó nem rögtön került elő, hanem hónapokkal később. Tomi bocsánatot kért, elmondta, hogy nem megfelelően viselkedett, és kicsit talán sokat ivott. Kiszel azonban felhúzta magát, és ellentámadásba lendült. Megjegyezte, hogy perre készül. A bíróságágig nem jutott el az ügy, mert 2011-ben peren kívül megegyeztek. Fluor pedig 1.5 millió forintot fizetett Kiszelnek, aki pezsgőt bontott a végeredményre. „Örülök, hogy kibékültünk Tomika és megegyeztünk…Nehéz volt ezzel együtt élni, sokat sírtam is emiatt” – mondta a Fókusznak Kiszel, aki úgy érzi, erkölcsi győzelmet aratott. A magazin akkor megkérdezte Fluor Tomit is a végeredményről. „Ha ebben volt valami tanulság, akkor az inkább az volt, bármi visszaüthet, amit az ember csinált a múltban”– zárta le Tomi.

Amire a legtöbben keresnek: Kiszel Tünde 1980

Kiszel Tünde kora minimum rejtélyes. De tiszteletben tartjuk, hogy ő nem szeretné elárulni azt. A 80-as években még semmit nem lehetett hallani róla. Az biztos, hogy még gimnazista volt, amikor elkészültek róla az első fotók, melyek képeslapokra, poszterekre kerültek. Majd 1989-ben,  már a Füles újság decemberi kiadványának címlapján pózolt. A téli hideg ellenére sem fázott, mert sok ruha nem volt rajta. Aztán jött a német siker, amikor az RTL+ Tutti-Frutti című műsorában volt látható. Ott egy piros selyem kosztümöt dobott le magáról, hajában Rosalindát idéző hatalmas selyemvirág volt, és végül tangára vetkőzött. „Hatvan lány közül választottak ki. Én voltam az első magyar lány….Én nem voltam pornósztár, én szexszimbólum voltam”– magyarázta a TV2 egyik régi műsorában.

Aztán hazajött és több színházba is elment színészkedni, majd riporterkedni kezdett, és természetesen a híres bugyi gyűjteményről se feledkezzünk meg, amit csak a naptárak tudtak túlszárnyalni.

Kiszelről röviden:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top