nlc.hu
Sztárok

Liu Shaolin Sándor buszbalesete

BKV: A buszvezető hibázhatott, de Liu Shaolinék is szabálytalanok voltak

Bár a közlekedési vállalat szerint a buszvezető hibázott, a BKV úgy véli, Liu Shaolin Sándor és Jászapáti Petra is szabálytalanok voltak

Mint arról korábban beszámoltunk, baleset érte edzés közben az olimpiai bajnok gyorskorcsolyázó Liu Shaolin Sándort és edzőtársait. A sportolók a Margitszigeten tartottak kerékpáros edzést, amikor velük szemben egy előzésbe kezdett busz leszorította őket az útról.

A baleset során Liu Shaolin Sándor, Jászapáti Petra, Krueger Cole és Oláh Bence bukott – előbbi kettő elég nagyot, így rájuk még vizsgálatok is vártak a Sportkórházban” – olvasható a magyar szövetség (MOKSZ) közleményben, amelyből az is kiderült, sem a férfi váltóval olimpiai bajnok Liu Shaolin, sem a legjobb női versenyzőnek számító Jászapáti nem szenvedett törést.

Liu Shaolin Sándor nem szenvedett súlyos sérülést

Liu Shaolin Sándor nem szenvedett súlyos sérülést

A BKV közleménye szerint, a társaság valószínűnek tartja, hogy a balesetben érintett busz vezetője hibázott. Hozzáteszik viszont, hogy a sportolók szabálytalanul, egymás mellett haladva közlekedtek a kerékpárokkal. A vizsgálat lezárultáig a sajtó és a közvélemény szíves türelmét kérik, az érintetteknek pedig jobbulást kívánnak – tartalmazza a fővárosi közlekedési társaság közleménye.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte: szerdán reggel, 8 óra 30 perc körül a Margitszigeten „egy menetrend szerint közlekedő autóbusz kikerülési manőver közben összeütközött a szemből érkező kerékpárosokkal.” Hozzátették: a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit. A tájékoztatás szerint a négy biciklis könnyű sérülést szenvedett.

nlc.liu shaolin sándor:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top