nlc.hu
Sztárok

Válik Kelly Clarkson

7 év házasság után válik Kelly Clarkson és Brandon Blackstock

Kelly Clarkson hetekkel ezelőtt adta be a válókeresetet.

Kelly Clarkson és Brandon Blackstock között eleinte munkaviszony volt csak, hiszen a férfi volt az énekesnő menedzsere. Aztán szép lassan összemelegedtek, hét évvel ezelőtt pedig össze is házasodtak. 2013 végén jelentették be, hogy érkezik a trónörökös, azóta pedig még egy gyermekük született. Minden rendben volt, legalábbis a kívülállók ezt hitték, aztán Kelly Clarkson sokkolta a rajongóit, hiszen kiderült, vége a házasságának és már a válópert is beadta – írja a US Weekly.

Az énekesnő három évvel ezelőtt még azt nyilatkozta, hogy sosem tetszett neki annyira egy pasi, mint a férje, a vonzalom pedig a mai napig óriási. „Őszintén szólva, sosem éreztem szexuális vonzalmat előtte. És nem akarom lehúzni az exeimet. Mindenki más. De vele kapcsolatban volt valami plusz… Tényleg azt hittem, hogy aszexuális vagyok – senki sem izgatott fel annyira, mint ő” – mondta korábban. 

Egyelőre nem tudni, mi okozta a hirtelen váltást – sokan arra tippelnek, hogy a sok bezártságot nem bírta ki a kapcsolatuk, hiszen a munka miatt azért elég sokat voltak távol egymástól korábban. A két fél egyelőre nem erősítette meg a hírt.

Kelly Clarkson és Brandon Blackstock

Kelly Clarkson és Brandon Blackstock (Fotó: Gettyimages)

Sztárválások az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top