nlc.hu
Sztárok

Koós Réka nem hízhat el

Koós Réka őszinte vallomása: ,,A szakmámban nem nagyon lehet hízni”

Koós Rékának szuper a genetikája, de odafigyel az étkezésre.

Koós Réka két héttel ezelőtt töltötte be a 47-et, a szülinapi bulira viszont csak a napokban került sor. A színésznő családja és barátai meglepetés bulival készültek neki, a költözés miatt rengeteg szobanövényt kapott, a párja pedig egy intim ajándékkal lepte meg. ,,Azt nem szeretném elárulni, a páromtól mit kaptam, mert az annyira intim, csak ránk tartozik. Viszont mivel nemrég költöztünk új házba, és végre van helyem a szobanövényeknek, ezt kértem mindenkitől” – árulta el a Vasárnapi Blikkben Koós Réka, aki arról is mesélt, hogyan tartja magát formában, annak ellenére, hogy nagyon édesszájú. 

,,Szerencsére jó géneket örököltem, szerencsés vagyok. Persze velem is előfordult, hogy híztam, de egy vagy két szelet süteménytől még nem kell kétségbeesnem. (…) Szerintem egyetlen nő sem elégedett önmagával teljesen. Mégis azt mondom, alapvetően tetszik, amit látok. Az étkezésnél persze fontos, hogy bár nem diétázom vagy koplalok, de a szakmámban nem nagyon lehet hízni. Hiszen akkor így, negyven fölött három perc alatt veszíteném el az összes szerepemet” – részletezte a színésznő a lapban.

koós réka

Koós Réka (Fotó: Smagpix)

Olvass még Koós Rékáról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top