nlc.hu
Sztárok

Megműtötték Kovács Dórát

Megműtötték Kovács Dórát, mosollyal az arcán viseli a fájdalmakat

Kovács Dóra balesetet szenvedett, és újra meg kellett műteni.

Kovács Dóra pár héttel ezelőtt számolt be róla, hogy elesett rollerrel, és úgy beütötte a térdét, hogy minden bizonnyal ismét elszakadta a térdszalagja. A rögtönzött diagnózisa beigazolódott, hiszen pár nappal később kiderült, műteni kell. A műsorvezető már átesett ilyen operáción korábban, ezért is félt kicsit, hogy újra műtőasztalra kell feküdnie. 

,,Csak a kínlódás, ami az arcomra van írva. Próbálom vagányan átvészelni, de az igazság az, hogy pokolian fáj. Végre 11 év után újra van keresztszalag a térdemben és már csak 6 hónap rehab és trambulinon fogok ugrálni (egyelőre nem látom magam előtt a pillanatot). Olyan jó érzés lenne most megölelni a Szerelmemet és picit nyafogni gyenge nőként, de ez nem lehetséges a COVID miatt, addig nézegetem a virágcsokrot amit küldött és várom a csütörtököt” – írta öt nappal ezelőtt Kovács Dóra, akit nemrég ki is engedtek a kórházból.

View this post on Instagram

LAPOZZ!😅 20 év után újra a hátsó ülésre kényszerültem és gondoltam, hogy akkor most innen mesélek egy picit azoknak, akik régóta halogatják a térdszalag műtétjüket. Lesznek biztosan, akik majd bírálnak azért, hogy miért kell ilyen képet megosztani, pedig ez egy szép seb, nagyon szép és épp csak 5 napos. Az operáció előtt tényleg fel voltam készülve a legrosszabbra, hogy hetekig majd lábra sem tudok állni, kiszolgáltatott leszek, fürdetni kell majd és egy életen át, hatalmas égtelenkedő hegek fogják csúfítani a lábam, a szörnyű fájdalomról nem is beszélve. Ehhez képest számomra és a környezetem számára is hihetetlen a kontaszt. A kórházból két ragasztóval a térdemen engedtek ki, gipsz vagy combközépig tartó kötés helyett. 3-4 napja érintetlenül áll a fájdalomcsillapító a konyhapulton és egyedül, minden féle nyakatekert póz nélkül zuhanyzom napi 2x, ja és a mankókat eldobtam, anélkül járok pedig nem telt el egy hét sem. Nem vagyok szuperhős, ez valószínűleg nagy részben annak köszönhető, hogy a legjobb helyre kerültem, @beresalexandra_hivatalos – nak köszönhetően, az Ő édesapja műtött! Ez véletlenül sem reklám, csak boldog és hálás vagyok, álmomban sem mertem remélni, hogy ilyen gyorsan és látványosan indul majd a felépülés 😍❤️ Ezek után csak bátorítani szeretnék mindenkit, aki eddig félelemből halogatta a szalagplasztikát, hogy vágjon bele nyugodtan, mert gyorsabban túl lehet lenni rajta, mint remélni mertük 😊❤️

A post shared by Kovács Dóra (@kovacs_dora_official) on

,,Az operáció előtt tényleg fel voltam készülve a legrosszabbra, hogy hetekig majd lábra sem tudok állni, kiszolgáltatott leszek, fürdetni kell majd és egy életen át, hatalmas éktelenkedő hegek fogják csúfítani a lábam, a szörnyű fájdalomról nem is beszélve. Ehhez képest számomra és a környezetem számára is hihetetlen a kontraszt. A kórházból két ragasztóval a térdemen engedtek ki, gipsz vagy combközépig tartó kötés helyett. 3-4 napja érintetlenül áll a fájdalomcsillapító a konyhapulton és egyedül, mindenféle nyakatekert póz nélkül zuhanyzom napi 2x, ja és a mankókat eldobtam, anélkül járok pedig nem telt el egy hét sem. Nem vagyok szuperhős, ez valószínűleg nagy részben annak köszönhető, hogy a legjobb helyre kerültem” – írta a műtét után pár nappal az egykori ÉNB-szereplő.

Olvass még Kovács Dóráról az nlc.-n:

kovács dóra

Kovács Dóra (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top