nlc.hu
Sztárok

Baleset érte Balanyi Szilárdot

Baleset érte a Quimby billentyűsét, Balanyi Szilárdot

Balanyi Szilárd, a formáció billentyűse őszintén mesélt arról, hogyan élte meg a karantén-időszakot. Kiderült, hogy az utóbbi időszak annyira aktívan telt számára, hogy több sérülésre is érte.

Hasznosan, munkával próbálta eltölteni a karantén-időszakot Balanyi Szilárd, a Quimby billentyűse. A zenész úgy érzi, bizonyos szempontból termékeny periódus volt ez, hiszen két videoklipet is sikerült leforgatnia. „Két klipet is sikerült tető alá hozni ebben az időszakban, aminek nagyon örülök. Az egyiket telefonnal forgattam és a vágással igazán különleges hangulata lett az egésznek. A másik pedig egy teljesen grafikus klip lesz, ennek a munkálatai még zajlanak” – árulta el a zenész, aki nem titkolja, számára sem volt könnyű időszak az karanténidő.

Egyrészről nagyon jó, hogy ezek a klipek elkészülhettek. Másrészről egy idő után sok lett számomra a kényszerű pihenés. Annyira tombolt bennem a tenni akarás, hogy összeszedtem jó pár sérülést. Begyűjtöttem két zúzódást, egy ínhüvely gyulladást és egy ínszalag szakadást is. Ez egy kétélű időszak volt: egyrészt nagyon sok mindenre jó volt ez a leállás. Az ember magába tudott szállni, átgondolni az életét. Másrészt egy idő után annyira szerettem volna csinálni valamit, hogy nem mindig figyeltem oda a mozgásomra. Így elért egy-két apróbb baleset+ – mondta Balanyi Szilárd, aki zenésztársaival, a Quimbyvel folyamatos egyeztetésben volt a karantén teljes ideje alatt.

,,Minden hétfőn vagy pénteken chateltünk, most pedig már találkoztunk is egyszer. Pont a járvány berobbanása előtt dolgoztunk két dalon, amit sajnos nem tudtunk befejezni. Nekünk szükségünk van a személyes találkozásra, alkotásra, amíg a dal szerkezete össze nem áll. Így azt tervezzük, hogy ősszel befejezzük a dalokat, illetve újabbakat rakunk majd össze. Ha nélkülöznünk kell a színpadot, a koncerteket, a nyarat a családra, magunkra és egymásra fordítjuk. A munka leginkább ősztől fog folytatódni” – árulta el a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Balanyi Szilárd.

balanyi szilárd

Balanyi Szilárd (Fotó. Facebook)

Olvass még a Quimby tagjairól az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top