nlc.hu
Sztárok

Sharon Stone és édesanyja akkor és most

Ő Sharon Stone édesanyja, akitől jó géneket örökölt, bár fiatalon nem ezt gondolták a színésznőről

Márciusban ünnepelte a 62 születésnapját Sharon Stone, aki ma is bátran húz bikinit. Elnézve az édesanyjáról posztolt képet, nem kérdés, kitől örökölte a jó géneket.

Nehéz elhinni, hogy a karrierje elején nem gondolták Sharon Stone-t elég szexisnek és szépnek, és rengeteg munkája van abban, hogy ma már ő Hollywood egyik szexszimbóluma. 

Sharon Stone annak idején így nézett ki, amikor a Muzsika hangjában szerepelt (Fotó: Instagram)

Sharon Stone annak idején igazi szürke kisegérnek tartotta magát, így nézett ki, amikor a Muzsika hangjában szerepelt (Fotó: Instagram)

“Egy igazi félénk könyvmoly vagyok, és össze kellett szednem magam, hogy az emberek meglássák bennem a szépet és a szexis nőt. Aztán, amikor ezen a hatalmas bukkanón átjuottam, akkor pedig benne ragadtam a szép és szexis szerepekben, mert annyira jól kidolgoztam ezt a fajta karakteremet. Nagyon jó időszak volt, hogy az emberektől pozitív visszajelzéseket kaptam és hízelgett. Amikor 32 évesen hirtelen te leszel a csini csaj, akkor az azért jó, aztán jött a vágy, hogy akkor ez megvolt, most már csinálhatnék valami mást is?” – mesélte még 2013-ban Larry King műsorában Sharon Stone, aki már akkor is azt mondta, hogy imádja a munkáját, de valójában anyaként teljesedett ki. Több vetélés után fogadott örökbe, legidősebb fiát még a férjével, majd a második két gyerekét már egyedülálló szülőként. 

“Az én filozifiám az, hogy sosem az számít, hogy elesel, csak az, hogyan állsz fel, van-e büszkeséged és a bátorságod össeszedni magad.”

Mindezt otthonról hozza a színésznő, aki nem csak a mentalitását köszönheti az édesanyjának, de a remek génjeit is. Ez egy nemrégiben megosztott fotóból is kiderült. 

Ő Sharon Stone édesanyja: 

Sharon Stone édesanyja

Sharon Stone édesanyja régi képét osztotta meg a követőivel

A 62 éves Sharon Stone ma is bátran húzhat apró bikinit, ahogyan azt meg is tette nemrégiben. 

Sharon Stone köel áll az édesanyjához és a testvéréhez, Kellyhez, akikről a karantén idején fotót is mutatott: szabadidejükben gyakran összejárnak kártyázni.

Más sztárok fürdőruhában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top