11 éve halt meg Michael Jackson, így néznek ki a már felnőtt gyermekei

nlc | 2020. Június 25.
Már Michael Jackson legkisebb gyermeke is betöltötte a tizennyolcat, pedig alig volt elsős kisiskolás, amikor elvesztette az édesapját.

2009. június 25-én, vagyis ma 11 éve annak, hogy Michael Jackson gyógyszer túladagolás következtében elhunyt. Milliók nézték a tévén, vagy az interneten keresztül a legendás zenész temetését, amelyen talán először láthattuk együtt, maszkok nélkül a három gyermekét. Michael Jr, Paris és Blanket azóta felnőttek, önálló életük lett.

Michael Joseph Jackson, Jr.

Az énekes legidősebb gyermeke ma már ezt a nevet viseli, de a világ sokáig csak “Prince” Jacksonnak ismerte.  Biológiai anyja Debbie Rowe, az énekes egykori felesége. 1997-ben született, és 12 esztendős volt, amikor apja meghalt. Prince februárban ünnepelte a huszonharmadik születésnapját, tavaly dicsérettel szerezte meg diplomáját. Az elmúlt hónapokban pocakot, és hosszú hajat is növesztetett. Boldog párkapcsolatban él barátnőjével.
 

Michael Jackson Jr. az énekes legidősebb fia. A gyermek már 23 éves. (fotó: Getty Images/Jesse Grant; és AFP/MARK J. TERRILL; )

Paris Jackson

Prince húga, a 22 éves Paris. Róla sokat hallhattunk az elmúlt években. Egyrészt ő viselte a legnehezebben az édesapjuk elvesztését. Többször hívták ki hozzá a mentőket, depressziós lett és próbált véget vetni az életének. A gyógyulási időszakban közelebb került anyjához, Debbie-hez. Paris modellként, színészként és zenészként is bontogatja a szárnyait. Meglátjuk, hogy milyen sikereket ér majd el. Párja Gabriel Glenn zenész, akit a múzsájának tart, és akiről úgy nyilatkozott, hogy nagyon sokkal tartozik neki. Kettejük között egyébként 11 év a korkülönbség.

Paris Jackson az apja temetésén 2009-ben és most 2020-ban. (fotó: Image Press Agency/NurPhoto és AFP/MARK J. TERRILL; )

Blanket Jackson

Michael Jackson legkisebb gyermeke hétéves volt, amikor elvesztette édesapját. Blanket, akit a családban csak Biginek hívnak, idén érettségizett, hosszú haját is megtartotta, és ő kerüli a legjobban a nyilvánosságot. Blanket, aki béranyától született, jelenleg szingli.

Blanket Jackson az énekesnő legkisebb fia. Az első fotó 2009-ben a második 2019-ben készült. (fotók: AFP/GABRIEL BOUYS; és Getty Images/Hollywood To You/Star Max; )

Sztárcsemeték!

Exit mobile version