nlc.hu
Sztárok

Nagy Réka és Kocsis Korinna a Life TV időjósai

Hajdú Péter újabb két ismert nőt szerződtetett: innen ismered Nagy Rékát és Kocsis Korinnát

Lendületesen kezdett bele az újításba Hajdú Péter, aki tényleg megtesz mindent, hogy a Life TV a legjobbak közé kerüljön. Most újabb két ismert nőt szerződtetett.

A Life TV mostanában egyre gyakrabban kerül a hírekbe, és pontos ez volt a célja Hajdú Péternek, aki három éven belül a legnézettebb öt kábeltévé között akarja látni a csatornáját. Nem várt sokat a kinevezése után, máris belefogott a változtatásokba: 

És most itt van két újabb személyi változás. Jövő hétfőtől, június 29-től heti váltásban Kocsis Korinna és Nagy Réka vezeti majd a Life TV időjárás-jelentését, amely több alkalommal jelentkezik majd és egyedi hangvételre törekednek. Így azt is elmondják, hogyan érdemes felöltözni, milyen hatással vannak a frontok a párkapcsolatokra, és interaktív módon válogatnak majd az időjárással kapcsolatos fotók között.

Kocsis Korinna és Nagy Réka a Live TV időjósai

Kocsis Korinna és Nagy Réka a Life TV időjósai

Mindkettőjük neve ismerős lehet a tévénézőknek. Nagy Rékára egykor a Topmodellben figyeltek fel, majd a Star Academy műsorvezetőjeként bizonyított. 

Miskovits Marci és Nagy Réka a Star Academy című műsorban (Fotó: TV2)

Miskovits Marci és Nagy Réka a Star Academy című műsorban (Fotó: TV2)

A modellt egy ideig Király Viktor párjaként is emlegették, a kettőjük kapcsolatáról keveset lehetett hallani, a szakításuk viszont baráti volt, ahogy ezt Réka is elmesélte.

Miközben műsorvezetőként, színésznőként is kipróbálta magát, és lassacskán minden rendezvény vendéglistájára felkerült a neve. 

Nagy Réka mosolya a védjegye: 

Megnézem
Összes kép (3)

Kocsis Korinnát 2016-ban Európa legszebb lányának választották, a története viszont régebbre nyúlik vissza, hogy pontosak legyünk 2009-ben már az RTL Királynő című műsorában szerepelt, és 2012-ben kisebb botrányt okozott egy hazai szépségversenyen. Ez azonban a régmúlt, azóta láthattuk már őt 2017-ben a Konyhafőnök VIP csapatában főzni, és azt is tudjuk róla, hogy párja hosszú ideje jóban van Hajdú Péterrel, és pédlául a legutóbbi szilvesztert is együtt ünnepelték. 

Kocsis Korinna sok szépségversenyen indult: 

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top