nlc.hu
Sztárok

Endrei Judit magánélete

Férfi nélkül is remekül érzi magát Endrei Judit

A műsorvezető maga döntött úgy, hogy egyedül él. Állítja, így is kerek az élete.

Visszatért a képernyőre Endrei Judit: mostantól a Story 4-en láthatjuk az Élet-Érzés műsorvezetőjeként. A tévés egyedül él, lányai édesapjával, Sütő Péterrel régen elváltak az útjaik – írja a legfrissebb BEST magazin.

Endrei Judit

Endrei Judit egyedül is élvezi az életet – Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Endrei Judit elárulta, hogy az ő döntése volt, hogy egyedül maradt, sőt jól is érzi így magát. „Senkit nem hibáztathatok érte. Ebben is benne van a nagy szabadságszeretetem. (…) Ma egyedül élek, és nem hiányzik, hogy legyen mellettem valaki. (…)  Sokan úgy gondolják, egy nő akkor kerek, akkor értékesebb, ha van mellette egy férfi ember. Én azt mondom, hadd legyek önmagamban érték. Szerencsére szép lassan el is fogadta a világ, hogy egyedül élek. Így érzem jól magam” – jelentette ki.

A még mindig szuper formában lévő, 67 éves műsorvezető azt is bevallotta, hogy soha nem álltak sem régen, sem most hosszú sorokban előtte a férfiak. „Ez valószínűleg abból ered, van egy határ, amin nem tudnak, vagy nem engedem túllépni őket” – magyarázta.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Férfi nélkül is remekül érzi magát Endrei Judit

Olvass még Endrei Juditról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top