nlc.hu
Sztárok

Közös fotón Paul Walker lánya és Vin Diesel gyermekei

“Family Forever” – írta Paul Walker lánya ahhoz a fotóhoz, amin Vin Diesel gyermekeivel mosolyog

Már hét éve annak, hogy Paul Walker elhunyt. Lánya, Meadow felnőtt lett, de továbbra is nagyon szoros a kapcsolata apja barátjával és annak családjával.
Paul Walker és Vin Diesel

Ahogyan egykor Vin Diesel és Paul Walker, úgy a két híresség gyermekei között is megtörhetetlen barátság alakult ki. A 2013-ban elhunyt Walker 21 éves lánya, Meadow hétfőn osztott meg egy szuperaranyos szelfit, amin Diesel három gyermekével: az ötéves Pauline-nal,  a 12 éves Similce-szel és a tízéves Vincenttel látható.  “Family forever“- írta a kép alá Walker lánya.

View this post on Instagram

family, forever

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Paul Walker halála után Vin Diesel családtagként kezeli barátja lányát. Amikor tavaly novemberben Meadow 21 éves lett, apja barátja ezzel az üzenettel köszöntötte. “Elmondhatatlan büszke vagyok arra az emberre, aki lettél…De az igazság az, hogy mindig nagyon büszke voltam rád. Boldog Születésnapot Meadow. A családod, és a torta rád vár. Nagyon várunk! Szeretünk kölyök! Diesel nagybácsi”- írta a színész. Meadow  azonnal válaszolt az üzenetre, ebből derült ki az is, hogy Vin Diesel három gyermekét csak “kicsi angyalkáimnak” szoktak szólítani. 

View this post on Instagram

with my angel

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Paul Walker 2013-ban egy szörnyű balesetben hunyt el, alig 40 évesen. Lánya, ekkor múlt 15 éves. A Halálos iramban filmek forgatása alatt kötött barátságot Vin Diesel színésszel, aki Paul halála után sem engedte el Meadow kezét

Barátságok Hollywoodban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top