nlc.hu
Sztárok

Elkészült Kulcsár Edináék háza

Végre elkészült: less be Kulcsár Edina és Csuti új házába!

Végre eljött a várva várt pillanat: holnap költöznek Kulcsár Edináék.

Csuti és Kulcsár Edina háza már több mint két éve készül – az egykori szépségkirálynő már nagyon várta, hogy végre egy tágasabb lakásban lakhassanak a gyerekekkel, ám sok dolog hátráltatta őket. Az utóbbi pár hónapban leginkább a koronavírus, amiért állt az építkezés, ráadásul a vállalkozásukat próbálták életben tartani, így arra ment el egy nagyobb össze. Most végre kulcsrakész a ház, holnap kezdik a költözködést, erről Szabó András beszélt a TV2-n.

Csuti elárulta, hogy nagyon sokat inspirálódott a Szépítők című műsorból, aminek ő volt a házigazdája. Éppen ezért, sok apróságot átértékelt, többször variált, ezért is lassabban haladt az építkezés. Elárulta, három gyerekszoba van, ám egyelőre a harmadikat vendégszobának használják. Körbevezette a nézőket a házon, megmutatta Edina kedvenc részét, a gardróbot is. Végül elmondta, hogy ez egy óriási dolog, amire nagyon büszkék, és már alig várták, hogy a közös házukban lakhassanak.

Olvass még a Szabó-Kulcsár családról az nlc.-n:

kulcsár edina és csuti

Kulcsár Edina és Csuti (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top