nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina kislányának fájdalmai vannak

Kulcsár Edina nehéz napokat él át kislányával

A kétgyermekes anyuka levert, mert nem tudja nézni és hallgatni, ahogy kislánya sír.

Alig több mint egy hónapja született meg Kulcsár Edina és Csuti kislánya, máris jelentkeztek az első bajok a kicsinél. Nina hasfájással küzd, és a szülők és az orvosok egyelőre nem találnak megoldást arra, mivel lehetne enyhíteni a pici fájdalmát. Edina a közösségi oldalán számolt be a problémáról.

„Leginkább a kislányom miatt vagyok levert, mert fáj a pocakja. Már nem tudom nézni és hallgatni, ahogyan sír néha. Természetesen már voltam vele orvosnál, és mindent kipróbáltunk. Remélem, a legújabb készítmények, amiket ma felírtak, segítenek is neki” – szúrta ki a Blikk a kétgyermekes édesanya néhány nappal ezelőtti bejegyzését. A kommentelők többsége a köménylevest és sovány húsok fogyasztását tanácsolja Edinának a probléma enyhítésére.

A kétgyermekes anyuka azóta még egy fotót posztolt a kis Nináról. Nánásiéknak adott válaszából kiderül, hogy kislánya inkább nappal kínlódik többet a pocakjával, az éjszakát szerencsére átalussza. Jobbulást a picinek!

Olvass még Kulcsár Edináékról az nlc.-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top