Sztárok

Kulcsár Edina megmutatta az úszógumijait, nem szégyelli hurkáit a kétgyermekes modell

Kulcsár Edina nem rejti véka alá a "gyengeségeit".

Kulcsár Edina premier plánban mutatta meg a hasán lévő úszógumiját – szúrta ki a Bors a kétgyermekes exszépségkirálynő közösségi oldalán.

Kulcsár Edina

Kulcsár Edinának még szoknia kell, hogy már két gyereke van – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

Én és a hurkáim” – indította viccesen a posztját Kulcsár Edina, elmesélve az első nagycsaládos kiruccanásukat, melynek során szép számban felejtett otthon babaholmikat.

Gondoltam elmesélem, hogy jártam ma. Medoxot elvittük Inárcsra Apukámékhoz. Természetesen én vagyok az, aki összepakol mindent a gyerekeknek.  Eddig még nem igazán indultunk el nagy utakra négyen és igazából ez sem volt nagy út, de mivel Medi ott alszik teljes készültség kellett, Ninának pedig még napi 3-4 váltóruhával kell készülni, plusz minden mással, így ilyen szempontból jelenleg nagyobb figyelmet fordítok az ő „kellékeire”. Medinek is pakoltam mindent, még azt is, ami nem kell, csak éppen pár „apróságot” felejtettem el, mint például a pelenkát, popsitörlőt és a krémet, de cserében van buborékfújó, tűzoltóautó, törölköző, tusfürdő, krém, takaró és minden más. Még szoknom kell, hogy 2 gyermekünk van. Most pedig mondanám, hogy megyünk egy kis romantikus programra kettesben, de barátokkal megyünk, illetve természetesen Ninácskát is viszem magammal. MINDENHOVA!” – posztolta Kulcsár Edina, aki áprilisban adott életet kislányának

Ugyan Kulcsár Edinát szépségkirálynőként és modellként ismerte meg az ország, a közösségi oldalán mindig is azért küzdött, hogy a nők elfogadják magukat olyannak, amilyenek. Nem fél megmutatni tökéletlenségét, és a követőit is erre biztatja.

Olvass még Kulcsár Edináról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top