Sztárok

Csuti reméli, Kulcsár Edinával közös lányuk nem fog rá hasonlítani egy bizonyos dologban

Csuti abban reménykedik, hogy Nina inkább anyukájára, Kulcsár Edinára üt majd ebben.

Még csak két hetes Kulcsár Edina és férje, Csuti kislánya, Nina, de apja már most retteg attól a kortól, amikor lánya esetleg fiúzni fog.

„Remélem, hogy minimálisan sem fog rám hasonlítani a kislányom ilyen téren, és sokkal inkább az anyukájára üt majd, mert ha ezt nekem végig kell néznem, amit szerintem anyukám végignézett és végighallott az én időszakomból, akkor pfuh…bele sem merek gondolni” – mondta Csuti a Tv2 reggeli műsorában.

Kulcsár Edina azt mondja, Nina sokkal jobban alszik, mint bátyja, aki amúgy nagyon óvatosan és kedvesen fogadta húgocskáját azután, hogy hazamentek a kórházból.

„Szerencsére az előzetes óvintézkedéseket követően beengedték Csutit a klinikára. Bevallom, a második császár sokkal rosszabb volt, mint az első, de valamit valamiért. A férjem végig fogta a kezem, simogatott, és amiben tudott, segített. Tökéletes társam volt most is, ahogy mindig” – mondta még korábban a Storynak a 29 éves szépségkirálynő–üzletasszony, aki nem akarja hiúságból hamar abbahagyni a szoptatást.

A kétgyermekes édesanya immár elfogadta, hogy a teste többé nem lesz tökéletes. „A várandósságom eléggé megviselt: 16 kilót híztam, és több helyen csúnyán felszakadt a bőröm. (…) Nem az lesz az első, hogy sportoljak, és újra kirobbanó formába kerüljek” – vallotta be Kulcsár Edina, aki arra készül, hogy a házasságán minden eddiginél többet dolgozzon, mert nem szeretné, ha megsínylené a babázást.

(Kiemelt kép: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top