Sztárok

Kulcsár Edina először mesélt a szülésről: „Még nagyon nem vagyok a topon, de óriási a boldogságom”

Kulcsár Edina ma már haza is jöhet a kórházból.

Kulcsár Edina a napokban adott életet a kislányának, akit Ninának neveztek el. Bár a szépségkirálynő jövő hétre volt beírva, a csöppség úgy gondolta, előbb szeretné megismerni a szüleit. Elsőként Edina férje, Csuti posztolt, majd ő is beállt a sorba, tegnap pedig már arról mesélt, hogy ma elhagyhatja a kórházat. A képet ide kattintva megnézheted.

„Már több az erőm, mint tegnap, és az ápolók, orvosok azt mondták, hogy ma már sokkal jobb a színem is, szóval gondoltam, jelentkezem.
Habár még nagyon nem vagyok a topon, óriási a boldogságom. Pár hét múlva igyekszem részletesen beszámolni mindenről. Készülök nektek ezzel kapcsolatban. Ettől függetlenül viszont nem szeretnék csak és kizárólag a szülésemről és a kislányunkról kommunikálni az oldalamon, de minden a legnagyobb rendben van vele. Eszik-alszik és pont annyira cuki, amennyire egy újszülött az tud lenni. Még a szülést megelőző időszakban készítettem nektek ilyen-olyan tartalmakat, szóval az elkövetkezendő napokban ezeket is szeretném veletek megosztani. Holnap hazamegyünk, és elkezdjük az új kis életünket, négyen. Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen lesz” – írja a közösségi oldalán Kulcsár Edina, aki egyelőre csak részben mutatta meg követőinek a kis Ninát.

Olvass még Kulcsár Edináról az nlc.-n:

Kulcsár Edina (Fotó: Instagram)

Kulcsár Edina (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top