nlc.hu
Sztárok

Nagymama lett a 44 éves Sia

Nagymama lett a 44 éves Sia

Nagymama lett a 44 éves énekesnő. Sia egyik fia ugyanis apuka lett.

Az ausztrál énekesnőről, Siáról nem sokat tudunk. A 44 éves híresség 2019-ben fogadott örökbe  két fiút. Sokáig csak ennyi lehetett tudni, így sokan azt hitték, hogy kisbabákat adoptált az énekesnő. „18 évesek voltak amikor adoptáltam őket, de azóta már mindketten 19-ek lettek. Elkezdtek kiöregedni a nevelőszülői rendszerből. Nagyon szeretem őket“- mondta idén májusban egy interjúban Sia. Most pedig az derült ki, hogy a fiatalabb fiának már két gyermeke van.

Nagymama lett Sia

Nagymama lett Sia (fotó: AFP)

A korábban Budapesten is koncertező Sia, egy Podcast adásban mondta el, hogy egyik fiának két gyermeke is született, és belőle bizony nagymama lett. A családban pedig úgy hívják őt, hogy Nana. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a másik fia a napokban beszélt arról neki, hogy homoszexuális. “Csodálatos fiatalemberek, akik beragyogják az életemet. Nagyon szeretem őket”– mondta adoptált fiairól az énekesnő.

Örökbefogadás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top