nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi kiakadt Kaleta büntetésén

Jaksity Kata és Szabó Zsófi kiakadtak a volt perui nagykövet enyhe büntetésén

A sztárok sem kímélik Kaleta Gábort.

19 ezer gyermekpornográf képet találtak Kaleta Gábor, a volt perui nagykövet számítógépén. Ezért mindössze egy év felfüggesztett börtön-, valamint 540 ezer forint pénzbüntetést kapott, ami kevesebb, mintha valaki ellop valamit egy boltból – írja közösségi oldalán a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány. Az enyhe büntetésen sokan kiakadtak, többek között a hírességek is, és ennek hangot is adtak. 

Szabó Zsófi és Jaksity Kata a Facebookon mondták el a véleményüket.

,,Olyat írnék ide, amiért lehet engem zárnának börtönbe ….Végtelenül végtelenül és meg annál is jobban megvetem!!!!!!!!! Az ilyen beteg alakokat taszitsa ki a társadalom!!!!!!!!!” – írja Szabó Zsófi.

,,1 év felfüggesztett egy pedofilnak (beismerte tettét, tehát nevezhetjük így)! Mélyen vallásos, példaértékű jogász? Ki? Aki 19.000, azaz Tizenkilencezer képet tart a saját gépén meztelen gyerekekről (akik nem végtelen jó kedvükben vannak azokon a fotókon, hanem azért, mert az ilyen mocsok pedofilokat már komoly erre szakosodott bűnbandák igyekeznek kiszolgálni, és elrabolják a gyerekeket vagy megvásárolják a mélyszegénységben élő szüleiktől és kényszerítik erre, bedrogozzák, verik őket) ?? Mellesleg nem csak fotók, de videók is voltak, én elképzelni sem szeretném milyen tartalmúak, de állítólag szexuális aktusokat bemutatók, különösen kegyetlenek” – kezdte Jaksity Kata.

,,(…) Csak nézte? Persze csak nézte…mi meg mind hülyék vagyunk. Mellesleg a “csak nézéssel” fenntartja az egyik legmocskosabb piacot: a gyerekpornót. Pedig éppen az ilyen “csak nézőket” is kellene a leginkább példát statuálva megbüntetni, hogy se neki, se a többi beteg rohadéknak még csak kedve se legyen soha rákeresni ilyen oldalakra!! Mert ha nincs kereslet, nem lesz szükség a kínálatra és nem teszik tönkre gyerekek ezreinek életét! Az pedig, hogy valaki mindezt jogászként (ne nevezzük példaértékűnek azt, aki emberileg ilyen aljadék), mélyen vallásosként, és diplomataként, az országunkat képviselve teszi, nemhogy nem lehet oka a büntetés csökkentésére, de épp ellenkezőleg, emiatt kellene még súlyosabban büntetni. Jól jegyezzétek meg ezt az arcot, ha bárhol látjátok… Ő Kaleta Gábor! Pontosan olyan, mint azok, akik mindent elkövettek, hogy ezt megússza. Pedig nem védeni kell az ilyet, hanem azonnal kivetni a társadalomból! De nehogy azt higgyétek, hogy mindenhol a világban meg lehet úszni egy ilyen beteg történetet? Hol vannak az egyházi vezetők, politikusok, közszereplők, sztárok? Minél többen hangosan határolódjanak el, kérjék ki maguknak, szólaljanak fel, mert nem lehet ilyen ítéletet elfogadni! Hova vezet, milyen morális mélységekbe taszítja Magyarországot?!” – tette fel az abszolút jogos kérdést a műsorvezető.

kaleta gábor

Kaleta Gábor (Fotó: MTI)

nlc.kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top