nlc.hu
Sztárok

Oszvald Marika nem öregszik

Oszvald Marika 13 évvel ezelőtti fotói akár most is készülhettek volna

Bármennyire is hihetetlen, Oszvald Marika idén áprilisban ünnepelte a 78. születésnapját, de régebbi fotóit elnézve, semmit sem változott!

Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színésznő, operetténekes, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, Gödöllő díszpolgára. A 68 éves operetténekes remek formában van, gyakorlatilag 13 évvel ezelőtti fotóin is úgy néz ki, mint most.

Oszvald Marika 2007-ben.

A Barátok közt című sorozat szereplője is volt Oszvald Marika 2007-ben. Fotó: Toroczkay Csaba/smagpix

Oszvald Marika 2007-ben.

Noé Bárkája című film bemutatója Oszvald Marikával, ugyancsak 2007-ben. Fotó: Schumy Csaba/smagpix

Hogy mi a titok?

Talán az, hogy Oszvald Marika egyáltalán nem sanyargatja magát.

„Amióta más szerepkörben vagyok a színpadon, nem fogyózom és sanyargatom magam. Nagyon jól ment az átállás a komikai szerepkörbe a szubrettből, még humorosabb feladatokat kaptam a színháztól, amelyek a koromnak is megfelelőek. Az akrobatamutatványokat persze to­vábbra se hanyagolom: ha kell, megcsinálok egy cigánykereket, ugrabugrálok, és dobálhatnak is, de a nyakamat azért nem akarom törni. Vigyázni kell, mert már nem olyan az izomzatom és a csontozatom, mint fiatalon” – mesélte korábban Oszvald Marika, akit az idősebb asszony-, anyaszerepek sokáig elkerültek. Első ilyen karakterét ötvenéves kora felett kapta a Csókos asszony című operettben.

Tudtad? Alacsony termete miatt nem lehetett belőle primadonna. Oszvald Marika mindössze 150 centi, ezzel pedig ő az egyik legkisebb magyar színésznő.

Olvass még többet Oszvald Marikáról:

(Nyitó kép: operettszínház/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top