nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi bíróságra idéznék

Schobert Norbit beidéztetnék a megölt soroksári futónő ügyében

Kardosné Gyurik Krisztinát hét évvel ezelőtt futás közben elkapta, megkötözte majd egy zsineggel megölte gyilkosa.

Még mindig nem került pont Kardosné Gyurik Krisztina ügyének végére, akit hét évvel ezelőtt futás közben elkapta, megkötözte majd egy zsineggel megölte gyilkosa. A Blikk információi szerint a vádlott védője most Schobert Norbit is meghallgatná az ügyben.

“Schobert Norbert meghallgatását azért indítványozom, mert beszélt telefonon az áldozat férjével, nem sokkal a tragédia után. Kíváncsi vagyok, hogy az általam sokra tartott Schobert Norbert hogyan emlékszik erre a beszélgetésre” – mondta dr.Lichy József.

Schobert Norbi a bíróságon

Schobert Norbi ismeri a soroksári futónő férjét, ezért idézné be a bíróság. Fotó: smagpix/Olajos Piroska

“Gondolom, mindenki megérti, hogy ennyi idő után percre pontosan nem emlékszem az időpontokra, de az biztos, hogy Kriszti halála után pár nappal rám írt Norbi Messengeren, majd telefonon is beszéltünk” – mondta Gyurik Krisztina férje.

“A barátomnak valóban telefonon részvétet nyilvánítottam, amikor élete legnehezebb pillanatait élte át. A bíróságra biztos, hogy nem megyek el, úgy érzem, kezd ez a dolog a szenzációhajhászás irányába elmenni” – nyilatkozta Schobert Norbi.

Még több hír a soroksári futónő meggyilkolásával kapcsolatban:

(Nyitó kép: smagpix/Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top