nlc.hu
Sztárok

Kefir esküvőjéről részletek

Kétnapos lagzi után máris jön a baba Kefiréknél

Nagy lakodalomra készül az énekes és párja, az egykori szépségkirálynő-versenyző, Mariann. Az esküvő után máris nekilátnak a családbővítésnek.

Kecskés Tibor, alias Kefir végre megházasodik. A V-Tech együttes egykori énekese 10 évet várt a lánykéréssel, de most oltár elé vezeti kedvesét, Mihalyi Mariannt, aki 2011-ben bejutott a Szépségkirálynő című műsor döntősei közé.

Kefir

Az elmúlt 10 év alatt többször szakítottak – Forrás: Tények – videó

Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, a szerelmesek kapcsolata nem indult zökkenőmentesen, az első találkozásuk után egy hároméves kényszerszünet jött. Aztán a szülők sem voltak felhőtlenül boldogok, ugyanis a pár olyan sokat vitatkozott, hogy a szülők többször azt ajánlották, inkább szakítsanak. A vitáik kihatottak családi, baráti kapcsolataikra, sőt Kefir munkájára is. 

Kefirék hatalmas, kétnapos lagzira készülnek augusztus végén, ahogy ők mondták: zenész esküvőjük lesz, ugyanis a násznép felének mind köze van a popiparhoz, így nem meglepő, hogy a lakodalom hétfőn lesz megtartva, hétvégén ugyanis mindenki elfoglalt a haknik miatt. “Egy hercegnős kastélyhoz, egy hercegnős ruhához kell egy hercegnős autó” – árulta el Mariann, utalva arra, hogy a pár egy luxusautót kap kölcsön a nagy napra az egyik barátjuktól.

Kefir

Egyből jöhet a baba az esküvő után – Forrás: Tények – videó

A nagy lakodalomnak azonban egy másik oka is van: úgy érzik, itt az ideje a gyerekvállalásnak, ám nem akartak házasság nélkül babát. “Ahogy kimondjuk az igent, rá pár órára azonnal nekilátunk a gyerekkészítésnek” – vallotta be Kefir.

Kiemelt kép: Tények – videó

Olvass még Kefirről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top