nlc.hu
Sztárok

Katalin hercegné kék ruhában ünnepelt

Katalin hercegné mesés kék ruhát választott az ünnepléshez

Mint mindig, most is az alkalomhoz illően öltözött Katalin hercegné, akinel különösen jól állt a galléros kék ruha.

A brit Országos Egészségügyi Szolgálat fennállásának 72. évfordulóját ünnepelte a hétvégén Katalin hercegné és Vilmos herceg a norfolki Queen Elizabeth kórházban. A páros a szervezet színeiben jelent meg a rendezvényen, vagyis mindketten kék-fehér összeállítást választottak. 

A II. Erzsébetről elnevezett kórházba látogatott el Katalin hercegné és Vilmos herceg, akik az egészségügyi szervezet színeiben, kék-fehérben jelengtek meg (Fotó: Joe Giddens - WPA Pool/Getty Images)

A II. Erzsébetről elnevezett kórházba látogatott el Katalin hercegné és Vilmos herceg, akik az egészségügyi szervezet színeiben, kék-fehérben jelengtek meg (Fotó: Joe Giddens – WPA Pool/Getty Images)

Az ünnepségen a házaspár megköszönte az egészségügyi dolgozók munkáját, és kiemelte, milyen fontos szerep jutott az ott dolgozóknak a járvány idején, külön köszönetet mondtak Suzie Vaughan ápolónőnek, aki két hónapra izolálta magát a saját családjától, gyerekeitől, hogy tudja ápolni a betegeket. A rendezvényen Vilmos hercegék először ahhoz az asztalhoz ültek, ahol az ápolónő és a két lány volt, mint kiderült, ezzel valóra váltották az álmukat, ugyanis mindketten szerettek volna egyszer egy igazi hercegnővel találkozni. “Igazi megtiszteltetés veletek taálkozni”- válaszolta nekik Katalin.

A hercegné elegáns ruhában érkezett az eseményre, a mintás Beulah sokak tetszését elnyerte, akárcsak a korábbi ruhák, amelyeket az elmúlt hetekben viselt. 

Katalin hercegné most volt a legelegánsabb, ahogy az alkalom megkívánta: 

Megnézem
Összes kép (4)

 

Katalin hercegné megjelenése sok témát ad: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top