Életmód

Új frizurája van Katalin hercegnének

Katalin hercegné új frizurával jelent meg, a találgatások pedig rögtön beindultak...

Katalin hercegné a minap a Gyermekhospice Hét alkalmából vett részt egy online beszélgetésen, ahol új frizurája is debütált. A hercegné az otthonából jelentkezett be a videohívásba.

Katalin hercegné új frizurája

Katalin hercegné új frizurája (Screenshot: Instagram/clarencehouse)

A haja néhány centiméterrel rövidebb lett, mint amikor néhány napja utoljára megjelent a nyilvánosság előtt, ami azonban még szembeötlőbbb volt, hogy ezúttal sokkal egyenesebben viselte, mint általában, teljesen hiányoztak a védjegyének számító, laza hullámok. Bár az ablaknál ült és a webkamera képe nem volt annyira éles, ám mintha szőkés melír is került volna a tincseibe, persze az is lehet, hogy csupán az erős napfénytűl tűnt úgy.

Június 18-án még ilyen volt Katalin frizurája

Június 18-án még ilyen volt Katalin hercegné frizurája (Fotó: Aaron Chown / POOL / AFP)

A hercegné egybként az elmúlt években mindig akkor esett át látványosabb frizuraváltásokon, amikor várandós volt, ám ezt a világ még nem tudta. A szakértők szerint pontosan azért, hogy a média a hajával legyen elfoglalva, ne pedig a várandósságával kapcsolatos esetleges jelekkel. A mostani frizuraváltás kapcsán viszont azonnal beindultak a találgatások, miszerint Katalin esetleg ismét gyermeket vár…

Katalin hercegné stílusváltásai

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top