Sztárok

A YouTube-on ad kutyás utazási tippeket Kevin, a mentett eb

YouTube-sorozatként folytatódik Kevin kalandja, az örökbefogadás után most az utazás a téma, az első állomás: Eger.

A YouTube-on tér vissza Kevin kutya, aki az örökbefogadást népszerűsítő tévéműsora után most izgalmas kutyás helyeket és programokat ajánl a gazdiknak és négylábú társaiknak. A Pacsi Kevin! első adásában Kevin és gazdája, Molnár Karesz Egerbe látogatnak el.

Kevin menhelyi kutyából lett a közösségi médiában az örökbefogadás mellett kampányoló, meghatározó hazai influencer négylábú, aki saját tévéműsorig jutott az egyik kereskedelmi csatornán. Gazdájával egy könnyed műsorformátummal térnek vissza, így online bárki követheti a kalandjaikat. „Az új műsorban az a legizgalmasabb számomra, hogy nincsenek kötöttségek” – árulta el Molnár Karesz. „Nem kell megfelelni adásidőnek, így sokkal nagyobb szabadságot ad. Külön öröm benne, hogy a műsort készítő kis csapat hobbiként, a hétvégéin forgatja a kutyás turisztikai magazint, így igazán felhőtlen élményekben lehet részünk. Olyan kutyás helyeket mutatunk be – nem csak gazdiknak –, amelyeket kipróbáltunk, ahol nagyon jól éreztünk magunkat, és amiket bátran ajánlanánk azoknak, akik szintén a kutyusukkal vágnának neki a nyaralásnak, egy hosszúhétvégének, vagy éppen csak vacsorahelyszínt keresnek.”

Az első adásban Egerbe látogat a csapat, így a kutyás szállás és éttermek mellett a jó borok is reflektorfénybe kerülnek. Természetesen a kutyás örökbefogadás fontosságának bemutatása még mindig a csapat szívügye, így a kalandozások mellett nem győzik elégszer hangsúlyozni: egy egykori menhelyi kutyus örökre hálás lesz az új családjának.

Kutyák az nlc-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top