nlc.hu
Sztárok

Rékasi Zsigmond pszichológushoz jár

Rékasi Zsigmond jobb ember lett a párja mellett, újra pszichológushoz jár

Rékasi Zsigmond sok mindenen ment keresztül az elmúlt években.

Rékasi Károly és Détár Enikő fiát lázadó természetű srácként ismerhettük meg, ám elmondása szerint sokat változott az elmúlt pár évben. Zsigmond megérett egy kapcsolatra, és meg is érkezett az életébe a Nagy Ő, aki által jobb emberré vált. A szüleiről, szerelméről, és munkásságáról mesélt a Sorry magazinnak.

,,Jelentkeztem egyetemre is, hamarosan megtudom, bekerültem-e, remélem, sikerül. Idén leszünk három éve együtt a párommal, többségében vele és a családommal töltöttem a karantént. Emellett elindítottunk egy karitatív szervezetet is” – árulta el Rékasi Zsigmond, aki egy ideje újra pszichológushoz jár, ami nagyon jót tesz a lelkének.

rékasi károly és zsigmond

Rékasi Károly és fia, Zsigmond (Fotó: Profimedia)

,,Jobb ember lettem, és sokat fejlődtem mellette, amiért nagyon hálás vagyok neki. Az ő biztatására újra járok pszichológushoz. Nem azért járok, mert valami gond van velem, csupán úgy érzem, hogy néha jó elbeszélgetni egy olyan szakemberrel, aki pontosan tudja, mi zajlik le az ember fejében. Szerintem ebben semmi szégyellnivaló nincs, mindenkinek jót tesz, ha foglalkozik a mentális állapotával. Bízom benne, hogy ez idővel nem lesz annyira tabutéma, hiszen ezzel csak nyerhet az ember” – mesélte büszkén.

Rékasi Károly és Détár Enikő fia lázadó kamasz volt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top