nlc.hu
Sztárok

Náray Tamás könyve bántó lehet egyeseknek

Náray Tamás az új könyvéről mesélt: “Lesznek, akik megsértődnek”

Hamarosan kapható Náray Tamás önéletrajzi könyve, és már most biztos benne, hogy lesznek, akik megsértődnek a leírtakon.

Szeptemberben kerül a boltokba Náray Tamás legújabb írása, a Volt egyszer egy varrodám. Az önéletrajzi könyve kapcsán korábban már viccesen megjegyezte a Spanyolországban élő divattervező: a mű megjelenése után nem biztos, hogy beengedik az országba. Ennek apropóján mesélt a Reggeliben. 

“Na jó, ezt csak viccből mondtam! Nem komoly dolog ez, az egész az én emlékeimről szólt, ami engem ért az elmúlt 20 év alatt. Tulajdonképpen nyilván lesz, aki megsértődik, mert mindig van, aki megsértődik az igazságon.”

Náray életrajzi művét a Libri adja ki és áprilisban egy rövid részletet megosztottak, amelyből kiderül, hogyan nevelték őt életre a szülei.

“Másokról sohasem beszéltünk. A véleményünket családi körben vitattuk meg. Arra kértek, ne alkossak mindenről véleményt. Vegyem számításba, hogy az én szemszögem csak egyetlen csepp a nézőpontok tengerében, s mielőtt az őszinteség álruhájába rejtett ítélkező mondataimat kiejteném a számon, vizsgáljam meg, nekem azok hogy esnének. Ha ezt teszem, rájövök majd, hogy nem mindig visz előre a túlzott igazmondás. Hiszen az én igazságom csak az enyém, és az én egyetlen cseppnyi nézőpontom alapján jutottam arra” – olvasható egy ennél jóval hosszabb részlet a nyugatitér.blog oldalon. 

Náray tavasszal az Utolsó reggeli Párizsban című szakácskönyvének örülhetett, amelyben francia süteményekről és divatról írt. 

Naray Tamas könyve

Náray Tamás élvezi, hogy íróként is megmutathatja magát (Fotó: Instagram)

Náray Tamásnak jót tett az újrakezdés: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top