nlc.hu
Sztárok

Pártos Csilla nem megy el Szűcs Lajos temetésére

Hiába szerette apjaként Szűcs Lajost, a temetésére nem megy el Pártos Csilla

Pártos Csilla apjaként szerette Szűcs Lajost, ezért nehéz szívvel hozta meg a döntést, hogy nem vesz részt a volt apósa temetésén.

Hosszú ideje tartó betegség után a hétvégén hunyt el Szűcs Lajos. A 76 éves labdarúgó legenda özvegye, Pécsi Ildikó összetörten gyászol, és nem csak őt viseli meg a veszteség. A Kiskegyed még vasárnap telefonon érte utol Pártos Csillát, aki zokogva, elcsukló hangon mondta: 

“Rettenetesen fáj, nem tudok mit mondani most nem megy.”

Egykori apósát apjaként szerette Csilla, és az elmúlt évek családi viszálya után azon volt, hogy kibéküljenek, de csak a fegyverszünetig jutottak. Pécsi Ildikó úgy fogalmazott, elfáradtak a háborúskodásban. Úgy tűnik, Szűcs Lajos halála sem változtat a kialakult helyzeten, Csilla ezért döntött úgy, nem vesz részt szeretett apósa temetésén.

“Nagyon elharapózott köztük a vita az évek folytán, semmi meglepő nincs abban, hogy Csilla távol marad. Talán ez a legészszerűbb döntés ebben a helyzetben. Mindenkinek elég nagy fájdalom Lajos elvesztése, senki sem szeretné tetézni a bajt. Ildikó eddig sem bocsátott meg, ezután sem fog” – nyiltkozta a Blikknek a család egyik ismerőse.

Pártos Csilla apjaként szerette apósát

Pártos Csilla apjaként szerette apósát (Fotó: Smagpictures)

Szűcs Lajos igazi legenda: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top