nlc.hu
Sztárok

Az 58 éves Rost Andrea csodaszép modell

Az 58 éves Rost Andrea elbűvölő, jól tette, hogy modellt állt

Így még nem láttuk Rost Andreát, az 58 éves énekesnőt egy S. Hegyi Lucia tervezte ruhában fotózta lánya, az operaénekes kifutót varázsolt a Hungaroringből.

A világhírű magyar operaénekesnőnek nem csak a tehetségét, de szépségét is sokszor méltatták már, most a lánya is megörökítette Rost Andrea egyik különleges fellépését.

Különleges képek készültek az 58 éves Rost andreáról

Különleges képek készültek az 58 éves Rost andreáról (Fotó Harazdy Photography )

Rost Andrea a most hétvégén rendhagyó körülmények között megtartott Forma 1. Nagydíj alkalmából egy légies S. Hegyi Lucia tervezte Luan by Lucial Soul Couture magenta ruhában énekelte a Himnuszt, amit a mogyoródi pályán rögzítettek. 

Az 58 éves Rost Andrea modellt állt
Megnézem
Összes kép (3)

 

“Nagyon szeretem az elegáns darabokat, a jó minőségű és szép anyagokból készült kosztümöket, estélyiket, a nőies darabokat. Alapvetően a hivatásomból fakadóan is az elegáns megjelenésen van a hangsúly nálam. Amit nem szeretek talán sokkal könnyebb válaszolni. Nem szeretem a túlméretezett (oversized) ruhákat, és a lapos talpú cipőket. Szívesen hordok kalapokat, ugyanis nagy kalapmániás vagyok. Sokféle kalapom van, és ezeket szeretem hordani, kombinálni, úgy vélem jól is állnak. Akárcsak a jópofa, modern napszemüvegek hatalmas kedvenceim. No meg az ékszerek is fontosak számomra. Sportoláshoz, színpadon, hétköznap és különös alkalmakkor is szívesen viselem például a saját ékszerkollekcióm, a Rost Collection egy – egy darabját” – mesélte az nlc-nek Rost Andrea, aki a fellépésein mindig elvarázsolja a közönségét

Rost Andreának nem csak a karrierjére kíváncsiak az emberek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top