nlc.hu
Sztárok

Frajt Edit nehéz éveken van túl

Frajt Edit őszinte vallomása: a Szomszédok derékba törte a pályám

Frajt Edit, a Szomszédok Júliájaként egy ország kedvence volt, de a hatalmas ismertség később átoknak bizonyult a karrierjében.

Frajt Edit őszintén vallott arról, hogy a Szomszédok sorozat mennyire rányomta a bélyegét későbbi karrierjére. A színésznő a Best magazin e heti számában mesél arról, hogy a Szomszédok forgatása után nem kapott újabb lehetőségeket, a nézők ugyanis annyira azonosították őt sorozatbeli karakterével, hogy sem a színházi, sem a filmes szakemberek nem kapkodtak utána.

„Amikor a Szomszédokat forgatni kezdtük, még nem sejthettük, hogy évek múltán mennyire beskatulyázhatnak majd bennünket. Akkoriban még nem láttunk magunk körül hasonló színészsorsokat. Szárnyalt a karrierem. Ha most végignézek a pályámon, akkor azt kell mondanom, hogy az összes nagy filmszerepemet és a legkedvesebb színházi felkéréseket mind-mind a Szomszédok előtt kaptam. A sorozat, amit imádok, és aminek rengeteget köszönhetek, derékba törte a pályám” – mondta Frajt Edit.

Frajt Edit karrierjére rányomta bélyegét a Szomszédok

Frajt Edit nem tudott mit kezdeni a népszerűséggel. Fotó: smagpix/Nagy Zoltán

“Amikor véget ért, nehéz évek jöttek. Nem volt munkám. Az akkori házunkat eladtuk, és albérletbe költöztünk. Persze én is hibás vagyok abban, hogy nem tudtam élni a népszerűséggel” – mesélte Frajt Edit.

A teljes interjút a Best magazin e heti számában elolvashatod.

Az e heti Best címlapján: Frajt Edit, Zsidró Tamás

Frajt Edit karrierjére rányomta a bélyegét a Szomszédok.

Olvass még többet Frajt Editről:

(Nyitó kép: smagpix/Nagy Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top