Ezúttal Sebestyén Balázs is szembement Majkával

nlc | 2020. Július 17.
Sebestyén Balázs ezúttal nagyon nem ért egyet barátjával, Majkával.

Kommentháborút indított el Majka, amikor kedd este arról beszélt közösségi oldalán, hogy felháborítónak tartja, hogy a jelek szerint augusztus 15-e után sem állhat vissza a zenészek élete a korábbi kerékvágásba. Barátja, Sebestyén Balázs is kifejtette a véleményét, és ezúttal nem ért egyet a rapperrel – írja a Bors.

„Ha te előadó vagy, és felelősséggel tartozol a közönségedért, akkor nem gyárthatsz paranoid összeesküvés-elméletet arról, hogy szívatják a zeneipart, mert a zenészekkel ki akarnak szúrni. (…) Olyan iparágban dolgozol, ahol öt-tízezer ember verődik össze egy-egy koncertre, ezek az emberek közel állnak egymáshoz. Te felelősséggel tartozol a közönségedért. (…) Ha kiderül, hogy egy parkos koncert után valaki élet-halál között lebeg vagy lélegeztetőgépen van, akkor mit mondasz a közönségednek?” – fakadt ki Sebestyén Balázs.

Sebestyén Balázs ezúttal nem ért egyet barátjával, Majkával. Fotó: smagpix/RTL Klub / Sajtóklub

“És ha mondjuk, ott valaki negyven­évesen lélegeztetőgépre kerül, és azt mondják, hogy egy parkos koncert volt a gócpont, és van száz beteg, abból húsz anyuka meg két apuka az életéért küzd, akkor majd vered a melled, és azt mondod, hogy márpedig legyen koncert?! Nem értek ezzel egyet” – folytatta a Rádió1 műsorvezetője.

Olvass még Sebestyén Balázsról az nlc.-n:

(Nyitó kép: smagpix/ RTL Klub / Sajtóklub)

Exit mobile version