nlc.hu
Sztárok

Gyönyörű hölgy lett Szandi lánya

Ilyen gyönyörű fiatal hölgy lett Szandi lánya – fotók

Szandi nagylánya, Blanka már 20 éves, és egészen hihetetlen, milyen gyönyörű hölgy lett belőle.

Szandi és férje már 21 éve házasok, első gyermekük Blanka, aki csupán 1640 grammal, koraszülöttként jött a világra. Azóta sok idő eltelt, és a kisbabából gyönyörű nővé érett Blanka.

Gyakran szerepel együtt anya és lánya, de talán akkor esett le leginkább az állunk, amikor a Magyar Nemzeti Cirkusz felkérésére együtt mutattak be egy légtornász-produkciót, aminek kapcsán az is kiderült, hogy Blanka rúdtáncol és csodás formában van. Szandi így mesélt egy interjúban a produkcióról: „Van olyan pozíció is, amelyben én tartom őt 8 méter magasban egy kézzel. Amikor 19 évvel ezelőtt 1640 grammal megszületett, és a karomban tartottam, közel sem gondoltam volna, hogy ez lesz belőle.”

Azt már megszoktuk, hogy Szandira nincs hatással az idő múlása, és ma, három gyerek után is pont olyan fantasztikusan néz ki, mint 20 évvel ezelőtt, de bebizonyosodott az is, hogy Blanka örökölte az anya génjeit és sportszeretetét, ami meg is látszik csodálatos alakján.

Nézd meg, milyen gyönyörű nő lett Blanka:

Szandi lánya gyönyörű nő lett

Akkor és most: Blanka és Szandi (Kép: Smagpix/Szandi hivatalos Facebook oldala)

Kiemelt kép: Smagpix

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top