nlc.hu
Sztárok

Eljegyezte magyar kedvesét Timmy Trumpet

Eljegyezte magyar kedvesét a világhírű DJ – Anett és Timmy Trumpet négy éve jöttek össze

Timmy Trumpet 2016-ban ismerkedett meg Anettel, azóta is tart a szerelem.

Bár nem verik nagy dobra, a DJ követői és magyar rajongói tudhatják, hogy a trombitás zenész hazánkból választott partnert. Timmy Trumpet és Anett 2016-ban jöttek össze, azóta együtt járják a világot, a fiatal magyar lány kedvese keze alá dolgozik. Bár a bázisuk most már Ausztráliában van, azért gyakran járnak Magyarországon. A kapcsolatuk annyira elmélyült, hogy a DJ eljegyezte kedvesét – Anett még a gyűrűt is megmutatta közösségi oldalán.

View this post on Instagram

The easiest “Yes” I’ve ever said.

A post shared by Tomcsanyi Anett (@anett.tom) on

,,A legkönnyebb igen, amit valaha kimondtam” – írja közösségi oldalán Tomcsányi Anett, aki egyelőre az eljegyzés körülményeiről nem árult el többet, az igen drágának tűnő gyűrűt azonban megosztotta az oldalán, a rajongók szerint Timmy Trumpet igazán kitett magáért.

A trombitás ausztrál DJ többször zenélt már a hazai közönségnek, nagyon szereti az országunkat, és magyar szerelmének köszönhetően nagyon sok magyar szót tud, de azon van, hogy tovább bővítse a tudását. 

timmy trumpet és anett

Timmy Trumpet és Anett (Fotó: Instagram)

Magyar nők világsztár pasival:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top