nlc.hu
Sztárok

Pataki Zita nemet mondott az örökbefogadásra

Sokan várják a családbővülést Pataki Zitáéknál, mosolyogva mesélt erről és a terveikről

Egyetlen pillanatra nem bánta meg Pataki Zita, hogy a lombikprogramjával nyilvánosság elé állt, de van, amire nemet mond.

Az elmúlt egy évben sokat változott Pataki Zita élete, aki tavaly döntött úgy, hogy az utolsó lombikprogramjáról vlogot készít a férjével. Bár előtte is ismerték őt az időjárásjelentésekből, de igazán azóta népszerű, hogy bemutatta a küzdelmüket és azóta is számtalan embernek segít, termékenységi tanácsadó lett és alapítványt hozott létre. 

“Az volt a legnehezebb, hogy felvállaljuk.e az érzelmeket, ehhez kellett bátorság. Kiteszed a lelkedet, és hogy vajon, mit szólnak hozzá az emberek? (…) Az életem legnagyobb és legjobb döntése volt, ezt komolyan mondom.”

Tanácsadóként nagy kérdés volt számára, hogy mennyire vonhatja ki magát a személyiségét egy beszélgetésből, hiszen sokan a megsimert optimista, nyitott és felkészült embert látják benne, és ezért keresik meg. 

Pataki Zita az alapoítványukról és az örökbefogadásról

Pataki Zita az alapoítványukról és az örökbefogadásról mesélt

“Közben – csak mondok egy példát, ott van az, hogy amikor az Utolsó lombik című filmet készítettük, elindítottuk, egy gyógyszergyár azért több millió forintot fizetett volna, hogy ők közvetítsék a saját csatornájukon, és erre azt mondtam, hogy nem. (…) Nem azért csináltam, hogy meggazdagodjak, és ezt az emberek érteni is fogják, de ha ott van egy gyógyszergyár logója, akkor az egész fals. Ilyen apró döntésekből állt össze ez az egész.”

Zita és a férje az alapítványukat is a saját pénzükből kezdték, és az időjóst hatalmas energiával tölti fel, hogy segíthet másokon. Mint kiderült, arra hiába várnak az emberek, hogy bővüljön Zitáék családja.

“Sokan gondolták az örökbefogadást, de az egy olyan komplex döntés, amiből mi már kimaradtunk. Mi meghoztuk a döntésünket, hogy így maradunk. Egyelőre.”

Pataki Zita másoknak segít: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top