nlc.hu
Sztárok

Cristina Scuccia nővér napjainkban

Így él ma Cristina Scuccia nővér, a Voice-győztes apáca

Cristina nővér sem külsőre, sem a szerénységét tekintve nem változott azóta, hogy az egész világ megismerte.

A tévés tehetségkutatók produkáltak néhány igazán különleges sztorit, mind közül azonban talán az egyik legegyedibb az olasz Christina Scucciáé. Az orsolyita apáca 2014-ben tűnt fel a The Voice olasz kiadásában, ahol Alicia Keys No One című dalával debütált. Azonnal elképesztően népszerű lett, nem csak az olasz tévénézők körében, de a videómegosztóknak köszönhetően világszerte.

Cristina Scuccia az olasz Voice-ban, 2014-ben

Cristina Scuccia az olasz Voice-ban, 2014-ben (Fotó: Stefania D’Alessandro/Getty Images)

A műsorban végig egyszerű apácaruhában, a nyakában kereszttel szerepelt. Kylie Minogue-gal és Ricky Martinnal is énekelt duettet. Végül megnyerte a tehetségkutatót.

A júniusi győzelmet követően még az év októberében megjelent az első lemeze, melyről a debütáló kislemez Madonna Like a Virgin című slágerének feldolgozása volt, amihez klipet is forgattak.

Cristina nővért nem darálta be a szórakoztatóipar. Máig is Milánóban él, szerzetesi közösségben, javarészt ugyanúgy, mint bármelyik apáca. Amiben mégis különbözik tőlük, hogy időközönként fellépéseket is vállal, mind hazájában, mind pedig a világ különböző tájain, hogy a maga eszközeivel, tehetségével hirdethesse Isten igéjét. Elsősorban egyházi rendezvényeken látható, de tavaly elvállalta a szereplést a Rai 1 csatorna Ballando con le stelle című táncos tehetségkutatójában is. Külsőre sem igazán változott, talán csak annyiban, hogy trendibb szemüvegkereteket visel.

Szintén tavaly egyébként Budapesten is járt, a ForrásPont ifjúsági napon. Akkor készült ez a felvétel:

A vallásos élet és az éneklés mellett egy könyv megírásában is közreműködött társszerzőként. A Piccola guida alla gioia quotidiana (Kis útmutató a mindennapi örömökhöz) című mű, ahogy arra a címe is utal, a mindennapi boldogság és harmónia kereséséhez ad segítséget a hit és az imádság által.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top