nlc.hu
Sztárok

Wossala Rozina sokat fogyott

Wossala Rozina igazi bombázó lett, nagyon sokat fogyott a sztárséf

Wossala Rozina receptje a fogyásra igen egyszerű.

Wossala Rozina egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy változtat a táplálkozásán és többet mozog. Nem tetszett neki, amit a tükörben látott, ezért jutott erre az elhatározásra. Azt mondja, azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében, és visszatért a rendszer az életébe. ,,Beláttam, hogy túlpörögtem, és elfelejtettem magammal foglalkozni, ezért tudatosan odafigyeltem. Időt szántam a pihenésre is, emellett újrakezdtem a sportolást, amire egy évvel azelőtt nem sok időm maradt” – mesélte korábban az nlc.-nek a sztárséf.

A titkot is elárulta, semmilyen csodaszerre nem volt szüksége a fogyáshoz. ,,Mindenkinek más diéta jön be, én azt választottam, hogy gyakorlatilag napi egyszer eszem. 11-dél körül harapok valami könnyűt, majd 5-6 órakor vacsorázom, ekkor kiadósabb ételeket. Imádtam a húst, de abból is visszavettem, és a zöldségekre fektetem a hangsúlyt. Abból is a szezonálisra, mert hiszem, hogy az kell a szervezetemnek, amit az adott hónap, vagy évszak kitermel. Mindenkit erre buzdítanék, szerintem ez nagyon fontos” – mesélte Wossala Rozina.

Wossala Rozina tévés kalandjai:

  • Demcsák Zsuzsa nem hagyta érvényesülni Wossala Rozinát
  • Wossala Rozina otthagyja az RTL Reggelit
wossala rozina fogyás diéta

Wossala Rozina (Fotó: IG)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top