TV-sztárok

Wossala Rozina elárulta, hogyan fogyott le: ,,Mindenkinek más diéta jön be”

Wossala Rozina megtalálta a belső békéjét, és a külsején is változtatott.

Wossala Rozina az elmúlt másfél hónapot pihenéssel töltötte, bár mint mondja, nagyon nehezen marad egy helyben, és szíve szerint már újra úton lenne. Annak ellenére, hogy a legutóbbi nyaralását egy filmbe illő kálváriaként jellemezte. A tévés ugyanis három hetet töltött karanténban Dél-Amerikában, ahonnan 67 óra alatt ért haza.

,,Szerencsére hamar regenerálódok, és mivel imádok utazni, szinte nincs olyan, ami elvenné ettől a kedvem. Ha lehetne, már a repülőn lennék a következő úti célom felé. Mivel ez egyelőre nem lehetséges, igyekszem felfedezni Magyarországot. Sok gyönyörű hely van itthon, kicsit szégyellem is magam, hogy eddig mindig külföldi utazást tervezgettem. Nekem tényleg a Balaton a riviéra, ezért nyáron nem is igen nyaralok, leginkább a magyar tengernél töltöm az időmet. Az utóbbi két hétvégén pedig az Alföld felé vettük az irányt, sokat mentünk és persze a gasztrotúra se maradhatott ki” – kezdte az nlc.-nek Wossala Rozina, akinek az alakját sokan dicsérik a közösségi oldalán is, hiszen nagyon sokat változott az elmúlt hónapokban.

,,Inkább azzal kezdeném, hogy mennyit híztam. 2018-ban nem nagyon figyeltem magamra, és felszaladt rám pár kiló. Aztán beláttam, hogy túlpörögtem, és elfelejtettem magammal foglalkozni, ezért tudatosan odafigyeltem. Időt szántam a pihenésre is, emellett újrakezdtem a sportolást, amire egy évvel azelőtt nem sok időm maradt. Fontos az is, hogy magamba néztem, megtaláltam a belső egyensúlyt és lassítottam az életvitelemen. Mindenkinek más diéta jön be, én azt választottam, hogy gyakorlatilag napi egyszer eszem. 11-dél körül harapok valami könnyűt, majd 5-6 órakor vacsorázom, ekkor kiadósabb ételeket. Imádtam a húst, de abból is visszavettem, és a zöldségekre fektetem a hangsúlyt. Abból is a szezonálisra, mert hiszem, hogy az kell a szervezetemnek, amit az adott hónap, vagy évszak kitermel. Mindenkit erre buzdítanék, szerintem ez nagyon fontos” – meséli Rozina, aki szerint mindennek az alapja, hogy megtaláljuk a belső egyensúlyt.

,,A karanténidőszak sokakat kényszerített rá, hogy magukba nézzenek, és más dolgokat helyezzenek előtérbe, mint eddig. Remélem, hogy a feloldások után már nem térünk vissza a régi életünkbe, és megmaradnak az elmúlt két hónapban felvett szokások. Vártam már, hogy újra visszatérjen az élet a városba, de azért örültem, hogy kicsit mindenki magával foglalkozhatott.”

Wossala Rozina

Wossala Rozina (Fotó: Instagram)

Wossala Rozina már alig várta, hogy újranyisson az étterme. ,,Nagyon jól jött nekünk az enyhítés. Azt tapasztalom, hogy az emberek ki voltak éhezve erre, az éttermekre, a kávézókra, a baráti összejövetelekre. Jó látni továbbá, hogy már nem rettegnek az emberek, és örülnek, hogy végre elmehetnek otthonról. Nagyon izgultunk, hogy a héten már nyithassunk, hiszen csütörtökön lesz 5 éves a BESTIA, és különleges kedvezményekkel készülünk a vendégeinknek” – árulta el a tévés.

Olvass még Wossala Rozináról az nlc.-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top