Sztárok

Wossala Rozina elárulta, a koronavírus miatt hogyan vált rémálommá a nyaralása

A két hetes dél-amerikai nyaralásból végül 35 napos tortúra lett.

Wossala Rozina több hetet töltött Dél-Amerikában, és ahogy beszámoltunk róla, múlt vasárnap tért haza otthonába, ahol két hetes karanténba vonult. A sztárszakács három hetet tervezett pihenni barátaival a perui dzsungelben telefon és internet nélkül, egy nomád bungalóban, de a koronavírus-járvány teljesen átszabta a programjukat. A hetekig tartó kálváriájáról és a 67 órás hazaútról Rozina a Blikknek mesélt részletesebben. 

Wossala Rozina nehezen jutott haza Peruból. (Fotó: Instagram/Wossala Rozina)

Wossala Rozina nehezen jutott haza Peruból (Fotó: Instagram/Wossala Rozina)

„Mint Maugli, úgy éltünk az őserdőben, az Amazonasban fürödtünk, minden olyan volt, ahogy elterveztem, mindaddig, amíg az egyik táborozó a műholdas telefonján megkapta a hírt, hogy eldurvult a világban a helyzet” – mondta a lapnak a műsorvezető, aki ezután barátaival összepakolt, és Iquitos városába gyalogolt, amit addigra lezártak a repülőtérrel együtt. 

Pár napot egy hotelben töltött, de amikor teljes kijárási tilalmat rendeltek, egy kicsit pánikba esett, hogy jut haza. Rozinának úgy tűnt, szerencséje lesz, mert a német kormány úgy döntött, egyenesen Iquitosba küldenek egy gépet a 144 német turistának, amire engedéllyel ő is felszállhat, de végül csak Chiléig szállították el őt.

„Sikerült kikönyörögni, és rohantam fel a gépre. Végül Chiléből Frankfurtba, onnan Bécsbe repültem, aztán vonattal értem haza, 67 óra utazás után. Nagyon kemény volt, a kéthetes nyaralásból 35 napos tortúra lett” – emlékszik vissza a Rozina, akiért édesanyja, Kánya Kata is nagyon aggódott. A színésznő most már nyugodt, hogy lánya hazatért, és büszke rá, hogy feltalálta magát egy ilyen nehéz helyzetben.

Még több érdekes cikk Wossala Rozináról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top