nlc.hu
Sztárok

Mi lett vele? A Szabadítsátok ki Willyt főszereplője

Így él ma Szabadítsátok ki Willyt! egykori főszereplő kisfiúja, Jason James Richter

Bár nem lett belőle A-kategóriás világsztár, a filmszakmában maradt.

Jason James Richter mindössze 13 éves volt, amikor az 1993-ban bemutatott Szabadítsátok ki Willyt! című film főszereplőjeként megismerte a világ. A kisfiút több mint 4000 jelentkező közül választották ki  Jesse szerepére. A gyarekszínész a sikerfilm két további, 1995-ben, illetve 1997-ben készült folytatásában is a karakter bőrébe bújt.

Jason James Richter a Szabadítsátok ki Willyt! című filmben

Jason James Richter a Szabadítsátok ki Willyt! című filmben (Warner Brothers/Getty Images)

Richter ma már 40 éves és bár közelítőleg sem lett belőle A-kategóriás sztár, máig is a filmszakmában dolgozik, producerként, illetve színészként. Legutóbb a The Brawler című film egyik mellékszerepét alakította, jelenleg pedig a The Little Things című thrilleren dolgozik, melyben egy detektívet játszik és olyan sztárok oldalán tűnik majd fel, mint Denzel Washington, Rami Malek és Jared Leto. 

A filmezés mellett a zene is fontos szerepet tölt be az életében, több zenekarban is basszusgitározott.

Jason James Richter

Jason James Richter 2018-ban (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

A magánéletét óvja a nyilvánosságtól, ám úgy tudni, nem nősült meg és gyermeke sem született még.

2018-ban családon belüli erőszak és vandalizmus vádjával letartóztatták, miután durván elfajult a vita közte és akkori barátnője között. A színész két éjszakát töltött a rácsok mögött. A bíróság végül családon belüli erőszak vádjában nem, vandalizmusban viszont bűnösnek találta, ezért 4 napos börtönbüntetésre ítélték, 36 hónapra felfüggesztve.  

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top