nlc.hu
Sztárok

Kiszel Tünde lánya elköltözik

Kiszel Tünde lánya elköltözik otthonról – a 19 éves Hunyadi Donatella elárulta, miért döntött így

Hunyadi Donatella úgy érzi, immár felnőtt a feladathoz, hogy egyedül állja meg a helyét az életben.

Kirepül a családi fészekből Kiszel Tünde lánya és elindul a maga útján a modellkarrierről álmodó 19 éves Hunyadi Donatellaírja a legfrissebb BEST magazin. Felvették ugyanis a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Karának ének-zene és zongora szakára.

Kiszel Tünde és Hunyadi Donatella

Kiszel Tünde elengedte Szegedre a lányát, Hunyadi Donatellát

 „Szeptemberben elköltözöm otthonról. Azt hittem, édesanyám nem fog elengedni egyedül, jön majd velem, de nem. Szerencsére van jogosítványom, így amikor csak tudok, hazajövök majd. Annyit kért, vigyázzak magamra, és fókuszáljak a feladataimra. Nagyon támogat abban, hogy a saját lábamra álljak” – árulta el az olasz Vogue-ban pózoló Donatella, aki úgy érzi, felkészült lelkileg, hogy kirepüljön a családi fészekből, és felnőtt a feladathoz, hogy egyedül állja meg a helyét az életben.

Sok mindent szeretnék elérni, a tanulás mellett sem akarok lemondani a modellkedésről. Szeretnék énekelni, biztos megélhetést teremteni, idővel pedig családot alapítani” – vallotta be Kiszel Tünde csodaszép nővé cseperedő lánya, aki azt is elmesélte a BEST magazinnak adott interjúban, hogy édesanyja a fiúügyeibe sem üti bele az orrát; amíg azt látja, hogy komolyan veszi a feladatait, a modellkedést és a tanulást, addig nem szól bele semmibe.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Olvass még Kiszel Tündéékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top